Elsodor az orbáni lavina...

Elsodor az orbáni lavina
A goebbelsi kommunikáció orbán kormányában alap. 
Használatával emberek millióit vezetik meg, a hamis információk terjesztése befolyásolja az ellenzéket is. Ez a propaganda napi szinten ömlik minden hírforrásból.Rendkívül veszélyes, kártékony, mert nem csak a sekélyes tudatra van hatással. 
Beépült a mindennapokba a rémhírterjesztés, a félelem,- valamint gyűlöletkeltés.
Felbecsülhetetlen károkat okozott az ideológiamentes anyagi javakat kergető hataloméhes kormánykommunikáció.
Mi következhet még?!
Sokan azt hiszik, hogy már ettől lejjebb nem lehet süllyedni, nincs tovább...de van.
Emlékezzünk  a Harmadik Birodalom leghatékonyabb propagandafegyverére az "Akarat diadala" című filmre ( Leni Riefenstahl), mely az 1934-es pártkongresszusról készült .Ez a műalkotás képes volt  emberek millióinak a gondolkodását befolyásolni, megváltoztatni, a valaha is ismert legnagyobb propagandafilm lett.
A fidesz média feletti szinte teljes uralma, vajna birodalma kit nem engedtet arra a következtetésre jutni, hogy egy ilyen jellegű propagandafilm tömegcélú forgatása , vetítése a cél?! Az oktatás, az iskolák államosítása sem kizárólag anyagi természetű. Első körben a lebutítás, a "kezesbárány" befogadó elme építése a rövid távú cél, míg hosszabb távon a saját nevelésű  jövő nemzedéke lehet csak a  biztos talaj orbán lába alatt, ahol már nyilván az ilyen propagandafilmek kötelező vetítése , megtekintése nem is lehet kérdés.
Ezt nem látni több mint ostobaság...eltűrni, több mint balgaság.
Az orbáni lavina bedarál, eltipor, megsemmisít.
kép: az Akarat diadala c, filmből
szerző: Tarcali Emese
tarkamese.blog.hu