"A gyász nehéz pillanataiban imáimmal a tragédiával sújtott családok, barátok mellett vagyok"

Orbán Viktor, Ön egy álszent, az Ön imája csak nyomorulttá teszi az embereket, kérem Ön ne imádkozzon senkiért!
Milyen hazug gondolat ez, amikor Ön miatt gyerekek százai, ezrei halnak meg naponta,.. imádkozott-e azért a 11 éves gyerekért, aki Székesfehérváron a saját ágyában  halt meg, mert megfagyott?! Inkább tüzelőt kellett volna biztosítania, azzal megmenthette volna az életét...attól tartok, hogy szörnyűség amit most  írok, de Önben nincs empátia senki iránt, Ön felől bárki bármikor meghalhat, az Ön szociális érzéketlensége példátlan, még megszületése előtt veszíthette el a becsületével egyetemben, mert ebben az anyagi világban Ön csak kegyetlen zsarnokként és mutyizós korrupt tolvajként ismeretes.
Gyerekek ezrei éheznek és fáznak az Ön elnyomásának köszönhetően, Ön nem gondoskodik senkiről, az Ön együttérzése csak anyagi eredetű lehet, amit kizárólag a családtagjaival és a strómanjaival  oszt meg...a jólét jegyében, míg a díszes társaság jómódjáért naponta fagynak meg gyerekek, vagy éppen éhen halnak tucatszám...de nem csak gyerekek, emberek százai, sőt ezrei veszítették el a szabad élethez....mit a szabad élethez?! .. pusztán a bármilyen  élethez való jogukat, mert Ön elvette tőlük erőszakkal azt!   
Ön megszüntette az egyébként jól működő szociális hálót, Ön ellopta a tisztes munkában megöregedett nyugdíjasok megtakarítását, Ön lebutította az oktatást, gyermekek százait kényszerítette orvosi kezelésre, frusztrálttá tette a komplett magyar társadalmat, gyereket és felnőttet egyaránt.  Ön Goebbels-t is megszégyenítő módon sulykolja a hazug propagandáját, amivel megtéveszti, szándékosan becsapja  az embereket. 
Orbán Viktor! Ön folyamatosan hazudik,Ön megalázza  a választóit is, pökhendi cinikus modorával megszégyeníti a magyar nemzetet ! 
Ön elüldözte a lakosság aktív dolgozóinak a nagy részét idegen országba, mintegy egymillió embert! Ők nem jönnek már vissza, mert a hazájukban nincs már otthonuk, de így megmaradt a családjuk és a legfontosabb: az életük!   Ha Önre bízták volna magukat, akkor már nagy részük szintén halott lenne, mint ahogyan Ön ezt már az elmúlt 6 évben is sajátos módon gyakorolta, egyszerűen öngyilkosságba kergette az embereket, vagy csak szimplán szívrohamot kaptak, vagy az egészségügyi semmilyen ellátás következtében korábban haltak meg, mint kellett volna...a kilátástalanság, az elnyomás, a presszió, a goebbelsi  propaganda, a félelem beköltöztetése minden otthonba, az idegengyűlölet, ez mind- mind Önnek köszönhetően emberáldozatok tucatjait követeli naponta, hogy Ön továbbra is a nép fejét letaposva, rettegésbe tartva a puszta értelmetlen halálba kergesse emberek százezreit vagy millióit is. 
Ön nem imádkozik, mert Ön az ördög cimborája, Ön  egy képmutató hazug ember, Önnek nincsenek érzései, főleg nem olyanok, ami az emberi pozitív érzelmek körébe tartoznának...Ön kizárólag negatív tulajdonsággal lett felruházva. Ön feltehetően a sok verés következtében, amit az apjától kellett elviselnie, egy beteg, defektes ember lett. Ám Önt ez nem mentesíti azoknak a kegyetlenségeknek az elkövetése alól, amiket elkövetett, Ön elárulta népét, átverte a választóit, kifosztotta a teljes lakosságot, míg a végső célja egy rabszolgatartó társadalom birtoklása. 
Ön ne imádkozzon, de ne is nyilatkozzon ilyen szemenszedett hazugságot sem, mert ezzel meggyalázza az ártatlan áldozatok emlékét, Önben nincs semmi jóérzés, kérem ne csúfolja meg sem a buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit, sem a 11 éves megfagyott gyermekét...sem pedig a napi listán megjelenő ártatlan áldozatok túlélő családtagjait, ez több, mint méltatlanság, ez az Ön  pofátlanságának a csúcsa, amit kérem...ne gyakoroljon. A hajléktalanok, a betegek, az éhezők, a szegények és nem utolsó sorban a   menekültek sorra hullanak, amihez Önnek igencsak nagy mértékben komoly "érdeme" fűződik, Ön küldi a halálba az emberek sokaságát, ami elképesztően nagy bűn és nem is tartozik a bocsánatos bűnök közé, remélem közel az idő már, amikor sorra felelhet értük, ha földi ideje azt majd megengedi.