Elbuktál orbán!

    Elbuktál orbán, imádkozz Gáspárhoz, hogy segítsen rajtad!

Mégsem olyan hülye ez a magyar nép, mint ahogy azt gondoltad orbán ...a goebbelsi  kommunikáció, a hülyítés, a hazudozás, a  lakosság folyamatos ébren tartása a soros eltereléssel a bődületes nagy  lopásotokról  nem sikerül vazze!
Örömömben könnytenger mossa a szemeimet, hiszen magad ellen fordítottad az erőszakos hazug kommunikációval az embereket! Ki gondolta volna?! 
Már azt hittem, hogy minden elveszett, a diktatúra  elsöpör mindent, mert a mérhetetlen nagy hazugságok és a még nagyobb méretű lopásotok eredményeképpen lefekszik nektek a magyar nép. 
Elszámítottad magad viktor...de nagyon.  
Talán beszélj Gáspár nevű felházi csodatevő jósoddal, hogy most varázsoljon, mentsen meg téged ..meg ha lehet récsölt is pistivel, mert amit elloptatok, most kamatostul szerzi vissza ez a szerintetek teljesen ostoba magyar nép. Figyelj csak, meg fogsz lepődni...nem is olyan hülyék ezek az emberek.
Vakarhatod a tökeidet, köpködheted a szotyit ,nézhetsz olyan bambán ahogy szoktál... ismered ezt a nézést, amikor nem érted...vége a sanyargatásnak, megszűnik a döbbenetes nagy félelem az otthonokban ( tudod, te intézted, hogy jelen legyen mindenhol)  ilyet még nem láttál...nincs az a külföldi tömeg, aki szavazatával megmenthetné a diktatúrádat. Elképesztő mennyiségű ellenséget szereztél magadnak még a fideszesek között is, hiszen elfelejtetted, hogy a hűbéreseid szüleinek  sem  biztosítottál orvosi ellátást...sőt a gyerekeikkel is jól kicsesztél a semmilyen  csúfos  oktatásoddal, ezért már szinte minden családban lett egy  értelmetlen halál...vagy egy kezelendő frusztrált gyermek. Ez a te bűnöd, a magyar ember pedig olyan, mint a dakota indián...tudod, hogy nem felejt. 
Csendben kivárja a megtört, megkeseredett, reményvesztett, megalázott magyar lakosság a félelemmel üldöztetett kis szűk otthonában, hogy egyenként  revansot vehessen rajtad, tudd, hogy egyenként minden becsapott ember meg fogja mutatni neked és az országnak, hogy a becsületet nem moshatod le a hazugsággal, a tolvajlással és erőszakossággal. Most aztán mindenért megfizetsz, mert ezek az emberek nem hülyék...sőt okosabbak lettek az elmúlt 7 év alatt mint gondolnád. Ez a füllentős kommunikáció bizony megedzette  az embereket, megtanította őket arra, hogy hazudni nem kell, csak a képmutatást kell még egy pár hónapig kibírni.  Már nem tart  sokáig, hogy a félelmet színlelni kelljen, még egy kis idő és úgy húzzák be a szavazatokat másnak, hogy nincs az a csaló számolás, ami ezt  megdönthetné. Nem a fideszre szavaznak majd...a holdudvar sem, sőt a mosolygós seggnyaló is másra szavaz , de még a pribékek is sunyiban nem rád voksolnak majd .
Ezt jól megcsináltad...elszámítottad magad, mint mindennel. Tagadhatatlan, nem volt egy rossz gondolat a kommunikációd, egy ideig jól is ment a számításod, már-már azt hitte mindenki, hogy valóban  hatalmon maradsz még vagy 20 évig.  Ám ekkor történhetett a feltétlen biztonságod tudatában, hogy túltoltad a bringát!  Megfordult a világ, besokallt a nép, ellened fordult szinte mindenki. 
Óriási nagy károkat okoztál a lakosságnak, konkrétan minden családnak. Te tényleg azt hitted, hogy ezt is benyelik?! Na, nem!  Ezt már nem...elcseszted, sok lett belőled. Mint ahogyan a lopásban sem vagy mértékletes, úgy a kommunikációban is elszállt veled a soros...így jártál.
Arra vár sok millió ember, hogy a tőled megtanult képmutatást, hazudozást végre lerakhassa és újra rendes, emberhez méltó életet élhessen. 
Még egy pár hónap, már csak néhány hónap...mondják az emberek...már nem sok idő kell ahhoz, hogy végre orbán ellen szavazzunk. Addig persze mutatjuk tovább, hogy félünk, hülyék vagyunk, elhisszük a hazug kormánypropagandát, sőt még helyeselünk is, ha kell...főleg a munkahelyen, de már a házmesternek is.  
Hiába is próbálkoztok az elferdített hazug hírekkel, már csak süket fülekre talál.    
Belül mindannyian azt várjuk, hogy végre mosolyogjunk, végre üvölthessük, hogy elbukott orbán, börtönbe vele! 
Tudja a magyar nép, hogy kire szavazzon...nem olyan hülye, hogy viccország  kormányzójának a talpnyaló cselédje legyen. 
Ezt jól elkúrtad viktor, az a bringa bekerült a gödörbe, már a varázsló Gazsi sem hozza ki onnan...
A te ellenzéked nem egy párt vagy több párt...a te valós ellenzéked a komplett magyar lakosság lett...