A Baba és nyolc millió baba...

Klasszikus egyszerű embernek tekintem magam, így nem is keresek a nyilvánvaló cselekedetek mögött semmilyen kacifántos magyarázatot .

Néhány hónapja még csak itt-ott lehetett menekültekről hallani, amikor már a Keletiben éjt nappallá téve önzetlenül segített egy kisebb embercsoport és Baba...nem is ismerték a nevét, de a menekültek már négy határral odébb is tudták, hogy a tetovált nagy darab embert kell keresni Magyarországon a Keletiben, mert Ő segít.  
Legalább két hónapig senkinek sem volt fontos, hogy akár erről - vagy a kibontakozó menekült helyzetről - írjon az újságban, semmilyen hírértéke nem volt, pedig ez bizony jó cselekedet volt ...igaz, semmilyen propaganda nem állt mögöttük, nem volt sok milliárdos kommunikációs keret a "reklámra" .

A megtörtént tények és a" jó" nem másítható meg semmilyen pocskondiázó hírveréssel sem, mint ahogyan a magyar diktatúra valós jelenléte , az emberek- az ország - teljes kifosztása, a goebbelsi kormánykommunikáció napi tolmácsolása sem a demokrácia elvén működik...nem tekinthetjük meg nem történtnek azt a köztörvényes bűnözést, ami nyolc millió babát érint...hiszen csak bábuk azaz babák vagyunk az ország sakktábláján, furcsa módon mind parasztok lettünk...míg a korábbi bukott lovakból, futókból és gyalogokból bástyák, királyok lettek...

Az embereket a tetteik alapján értékeljük rendszerint, így Baba emberségből nálam kiválóan vizsgázott. 
Nem úgy a korrupt gázszerelő, a zsivány fodrász és még jó néhány hasonló élőlény, akiket a gaztetteik után kéne szintén megítélnünk...hát nálam mind megbukott.

A szegénységnek sok formája létezik, egyik sem jó... az erkölcsi és szellemi szegénység semmilyen nagy vagyonnal nem szüntethető meg...pénzért nem vásárolható. 
Baba gazdag , mert olyan erkölcsi magasságot ért el emberségből, hogy a sok Őt bíráló "szegény" a hóban hagyott lábnyomába sem érhet...

Embernek lenni nagyon nehéz, de másnak lenni nem érdemes!