Árpikám!

Árpikám!

Már 50%-ban ismerősök vagyunk, én ismerlek.

Azért írok neked, mert tudom, hogy Te vagy a "nagyhatalmú sündisznócska" 

A barátságom meglehetősen értékes lesz, ez nem is kérdés. Képzettségem nincs, gondolom nem is kell, de tanácsadónak bizonyára kiváló lennék. A kapcsolati tőkém is érdemleges, tőled veszem majd át. 
Nem kérek semmilyen státuszt - tekintettel a büntetett előéletemre - a jósnő mint udvari tanácsadó megteszi.

Árpikám!
Tanulmányoztam a cimboráidat, pénz nem számít náluk...van bőven. Éppen ezért van szükséged rám, mert a különös képességemmel előre látom a jövőt. Persze, nem ingyen...de mint már említettem, akiknek életbevágóan fontos a szolgáltatásom, ki is tudnak fizetni minket, persze...téged is, ne aggódj!

Tudod Árpi ahogy elnézem, egyre többen vannak a környezetedben, akiknek vajákos asszony kell, ne menjenek má' valami kuruzslóhoz! Megmondom én nekik. 

Kimegyek Felcsútra is, lemegyek Debrecenbe, ha már ott vagyok átszaladok Janihoz is...ott is elkél egy jó szavahihető jövendőmondó. Mindenképpen együtt megyünk, a puszta jelenléted jóslásonként legalább két milla. 

Hallottam, hogy a főnök bűbájosa mostanság mellélőtt egy párszor, ezért nagy lett a zűrzavar ott is. Ráfér már egy igazmondás, egyeztess időpontot kérlek...stadionba nem jó ha fizet, még megszólnak az utcában, hamis pénz se kell, inkább egy kisebb városka kéne üresen, vannak terveim. Filmstúdiót építenék, meg egy saját kisvasutat ...no meg Casino is kéne, tudod olyan kis Las Vegas. Kerítés is lenne a város körül, hogy ezek a migráncsok nehogy bejöjjenek.

Árpikám! 
Leadtam a repülőjegyed a portán, Ibizán a "Picha" nevű helyen találkozunk, minden anyag nálam lesz, majd ott mindent lefektetünk.

Ölellek: Kockás Kató (jós, jövendőmondó, ezoterikus, igazmondó, vajákos asszony, állambiztonsági közkókler)

utóirat: hja, neked ingyen is megmondom.