Pusztítóbb, mint a Spanyolnátha...

Azon túlmenően, hogy orbán biodíszletnek nézi az embereket, egyre nagyobb cinizmussal  bír... tehát folyamatosan az általa gerjesztett  nyomorúságunkon mulat. Mikor értjük meg végre, hogy orbán egyszerűen kinevet, megvet, kihasznál bennünket, míg a betegeket, időseket  roppant gyorsan leírja, úgy véli, hogy haszontalan elemei az elképzeléseinek, így nincs rájuk szükség! 
Most emlékeztessek mindenkit Kaya Ibrahim csalásaira Josip Tot társaságában?! Orbán viktor tetemes adócsalása a rendszerváltás idejéről...számlagyár, mint köztudott. Nem ma történt, mégis sokan elfelejtették, majd negédeskedő hazug nyájas szavainak bedőlve megválasztották kedves vezetőnek...igen, mert én nem rá szavaztam, én rettegtem, ha kormányra kerül, akkor pusztítóbb lesz, mint a Spanyolnátha.
Sajnos a propaganda, a füllentés, a megtévesztés könnyedén győzedelmeskedett az együgyű embereken ( meg a többügyű hiszékenyeken is) így mára már a legsötétebb foltja lett korunk történelmének, hogy elindulhatott az orbáni- lavina 2010-ben.    
Olyan nagymértékű  kártékony rombolást végzett orbán az elmúlt 6 évben, hogy mesés számmal illetve három generáció sem képes helyrehozni ekkora pusztítást. 
3000 milliárd forintot vett el az emberektől a habony művek tanácsára az orbán kormány a nyugdíjpénztár lenyúlásával, az MNB is orbán  zsebében van, az  a gyakran nagyon szidott Brüsszel meg az összes pályázati pénzt Orbán Récsöl, Tiborcz István, habony, Garancsi , Mészáros, Vajna, ...és a többi haver zsebébe tuszkolta bele, mi meg nem tiltakoztunk, csak nézünk, mint a néma bamba gyerek ...
Récsölnek már tucatnyi szállodája van, a kastélyokban sem szűkölködik. Itt azért egy gondolatot kiengednék abból az ostoba fejemből...ez a "sajátlábonálló" a mi szállodánkat birtokolja, a mi kastélyunkban táncol a bálteremben, a mi tüzelőnk mellett melegszik, a mi gyerekeink ennivalóját zabálja, a mi kórházainkból vitte haza a műtők kulcsait,  a mi nyugdíjasaink kapnak szívinfarktust miatta.  Ennek a remek, büszke teremtésnek, orbán récsölnek van egy pistije is, aki megvakította az egész országot ( ezt most értsd minden értelemben) a gázos cégeket elpasszolja, majd vesz másikat...a csalásra, sikkasztásra számtalan új cég áll rendelkezésre, ahonnan őrült tempóban lapátolja ki a pályázati pénzeket récsöl pisti .. még ki sem írták a pályázatot, de pisti már meg is nyerte !?...és ez nem vicc!  
Rogántóni  a gyerekeink rehabilitációjától és életmentő operációjától lopta el a pénzt, amikor a letelepedési kötvénnyel átvert bennünket, tudtad?!
Vajnabandi adómentességéért az összes adózó állampolgár fizet, csak a legkisebbet említeném... havonta a TV előfizetők bandi zsebébe tesznek  x forintot, amit most nem én szeretnék itt kiszorozni, de mindenki szabadon megteheti 300 x 1-2  millió az mennyi??? , ugye ebből már egy gyermek sem éhezne, ebből a pénzből már nem kéne egy gyereknek sem megfagyni, mert bőségesen jutna tüzelőre...
mészárosostobalőrinc miatt vannak közmunkások, annyi pénzt nyúlt már le, amiből az összes közmunkás rendes bért vihetne haza, nem szégyenkezne, lenne önbecsülése...és talán még élne az is, aki ma már közmunkát sem végezhet...
Garancsi, lázár, semmilyenzsóti, szijjártópetike,habony, pintér,  naponta megloptok bennünket, szemrebbenés nélkül hazudtok is.
Matolcsyhuba  lenyelte a devizahitelesek pénzét, ami nem aprópénz...persze kiváló támogatót tudhat maga mellett, hiszen poltpéter "becsületessége" a garancia arra, hogy szabadon  fosztogathat, de vajon ki tudja még mit csinált ( ?) amire  gondolni sem merek...
Nem sül ki a szeme orbánnak, amikor azt meri hazudni, hogy neki csak 742 000 ft megtakarítása van...persze itt kell megjegyezni Lázárjani megállapítását, miszerint mindenki annyit ér, amennyije van...Nem mellékes az az aprócska tény sem, hogy a NAV szemet huny az adóparadicsomokban szerzett  milliárdos vagyonok fölött. ..na, ilyen sincs a  világon sehol sem, csak nálunk. 
 
Ez az eltelt hat év orbán uralma alatt rengeteg szerencsétlen áldozatot követelt, ez rosszabb, mint a Spanyolnátha...orbán emberek tömegeit küldi a halálba antiszociális intézkedéseivel, bődületes hazugságaival, mértéktelen lopásával, de ez még nem elég ... büntet és félelmet valamint gyűlöletet is kelt, putyinnal szövetkezve az arcunkba nevet, ezzel a kaján vigyorral további milliárdokat húz ki a zsebünkből, orosz csizmakapcaként  tekint ránk.
Könnyes szemmel, sóvárogva nézzük a híreket, sóhajtozunk...de szeretnék én is a bukaresti tömegben lenni!
Töröljük le a könnyeinket és akarjunk a budapesti meg a többi nagyvárosi százezres tömeg aktív résztvevője lenni...vagy hamarosan rólunk is csak emlékirat lesz, mert ebbe mindannyian belepusztulunk...ez rosszabb, mint a Spanyolnátha...