Elsők vagyunk a világon ...de miben?!

Sokan nem olvasnak, nem tájékozódnak, ám meggondolatlanul véleményt formálnak, szitkozódnak olyan dologról, amiről fogalmuk sincs. 

Szomorú, hogy egy ilyen kis országban nem számít az, ha a Miniszterelnök és a kormány tagjai becsapták a teljes választójoggal rendelkező lakosságot. Nem bal és jobb oldal, hanem magyar emberek, akiket megtévesztett és átvert a kormány félrevezető hamis kommunikációjával. 
Siralmas állapotok vannak az országban, nincs szabadság, nincs egészségügy, lebutították az oktatást, míg Magyarország listavezető lett az elhalálozásban, az öngyilkosok száma is sajnos olyan magas, amivel az első helyet birtokolhatjuk. 
Nem érdekel a mérhetetlen a korrupció, de az sem érdekel, ha egy kormányszóvivő még olvasni sem tud...sokkal inkább zavar , hogy hány ember, gyerek hal meg naponta fertőzésben, vagy éppen éhen...vagy esetleg a silány közbiztonságnak köszönhetően áldozat lesz...

Nem érdekel, hogy ki fideszes és ki nem az. Nem érdekel, hogy ki mennyit lopott, ám nagyon is kardinális kérdés, hogy NE engedjünk az uszításnak, NE gyűlöljük egymást, pártállástól függetlenül NE engedjük, hogy ne legyen sokszínű, bölcs oktatásunk, valamint ragaszkodjunk a megérdemelt nyugdíjunkhoz és elvárjuk, hogy civilizált körülmények között működjön az egészségügy. 
Világelső Magyarország rákban! Elképesztő ez az emberhullás, álljatok le, NE gyűlölködjetek, NE legyetek táptalaj semmilyen furfangos egyéni érdek kiszolgálásnak, NE legyetek senki érdekeinek eszközei! 
Nincs balos és jobbos kilós kenyér, nincs balos és jobbos literes tej sem...és nincs balos és jobbos rák sem...

A rák legközelebbi "barátja" ez a rossz hangulat, stressz, a frusztráció, a félelem és a gyűlöletkeltés, gyűlölködés...
NE hagyd, hogy megtámadjon, NE engedd, hogy közel kerüljön hozzád, utasítsd el a gyűlöletet, a frusztrációt, a rákot...az értelmetlen halált!