Gyere Viktor, március 15.-én nemzeti párbeszéd lesz!

   Orbánnak nincs több ciklusa, ez az utolsó tavaszi tulipántaposó  felolvasása lesz  ...a kokárda mögött mi vagyunk, nem pedig  azok a hitvány emberformájú távirányítható lények, aminek néz minket...nem! 
Március 15.-én Nemzeti Párbeszédet tart az ország, Orbán, Mi ott leszünk, most  válaszolhatsz 7 év után az összes kérdésünkre! Lengyel tolmácsot is viszünk, hogy a tapsoló honfitársaink is majd megértsék...
 
A legnagyobb köztörvényes bűnözői banda garázdálkodik Magyarországon az ország vagyonával, az emberekkel kereskedik, míg gyerekeket tesz tönkre, sokakat  éhhalálba küld, másokat öngyilkosságba kerget, az államkasszát pedig már teljesen kifosztotta, az országot eladósította, rabszolga társadalmat építenek...teszi  mindezt orbán és bűnszövetkezete, visszaélve a hivatalos felhatalmazással, ami erre nem terjed ki.
Senki sem kérte orbánt, hogy lopjon el mindent, cinikusan nevessen az arcunkba, miközben földönfutóvá tesz bennünket...persze, ha engedjük! Mert eddig benyaltuk azt a töménytelen képtelen hazugságot, amit megetettek velünk, szégyen...a mi szégyenünk, hogy ezt mind el tudták hitetni velünk. Egyre elképesztőbb hazugságok látnak napvilágot, ezek olyan gátlástalanok, hogy semmi nem számít nekik.
Nincs több esélyünk, már minden lehetőséget elengedtünk, száz is volt, hiába...egyikkel sem éltünk. 
Orbán belénk törli naponta a retkes cipőjét, a fejünkre köpi a szotyit, tonnaszámra önti a nyakunkba napi rendszerességgel a sz@rt, mi pedig ezt még el is várjuk?!  
Hitvány, értéktelen az a nemzet, amelyik ezt mind eltűri, sőt még  asszisztál is hozzá...nem érdemes jobbra, nem kell a demokrácia, a szabadság, nem kell az ilyen népnek a mosoly, nem kérnek mást  az emberek csak  verést, megaláztatást, sárba döngölést, keserűséget és elnyomást?! ...Mert ha igen, ez már mind megvan, orbán megteremtette a kamukormányát, jól működteti a hazug propagandáját, de már az unokáink alól is mindent kialmozott, mi pedig bambán, tátott szájjal, szótlanul nézzük...jól van ez így? 
Most március 15.-én sem megyünk ki az utcára a véleményünket szemtől szembe elmondani neki? ...vagy nincs véleményünk, ami érdemes lenne arra, hogy odaálljunk, hogy a gyerekeink szemébe tudjunk majd nézni, hogy nem tettük tönkre a jövőjüket, mert nem hagytuk, hogy egy frusztrált beteg elme kivégezze a magyar teljes lakosságot?! 
 Mit várunk másoktól, ha mi nem érezzük a késztetést, azt a megállíthatatlan vágyat, hogy ha senki sem jön én akkor is megyek!?
Ne mutogassunk  a szomszédra,ne  másokat tegyünk felelőssé azért, mert nem teszünk semmit.. hanem mindannyian emeljük fel a hátsónkat és határozott léptekkel vigyük el március 15.-én  az orbánnal való párbeszédre, amire mi igenis a nép jogán, a szabadság jogán  képesek vagyunk. Ehhez senkitől semmilyen engedély nem kell! 
Nem kérünk, hanem követelünk! 
Ez nem orbán ünnepe, ez nem a kifütyülés bejelentési kötelezettségének az ideje, nem!  Ez a mi napunk, ez jár nekünk.. amikor megkérdezhetjük és ott azonnal számon kérhetjük orbánt, hogy mit miért tett, hol van a pénzünk, hol van a becsületünk, hol van a méltóságunk, hol van a szabadságunk, számoljon el minden tettével, feleljen a kérdéseinkre, zúgjon a tér... a város...az egész ország a kérdéseinktől, nyomjon el minden kétséget, mert egyébként az elkövetkezendő pár hónapban a végső csapást is ránk méri orbán hazug kormánya, ellopja még a teljes nemzeti valutát is, amit már most menekít folyamatosan strómanokkal külföldre, kenyér sem lesz...semmi nem lesz, csak a puszta, a nagy magyar puszta...mindenhol és minden értelemben.
Ettől hitványabb kormányt még soha nem éltünk meg, nem érdemesek arra, hogy megbocsássuk a bűneiket, nem tehetjük...mi nem ...akiket pedig már a halálba kergettek, sok-sok ezer ember, ők már nem szólhatnak... akik az utcára kerültek, akik éhen haltak, akik gyógyítás nélkül maradtak, akik csak úgy az orbán kormány áldozatai lettek...mind, mind a honfitársaink voltak, egyikük sem kérte az értelmetlen halált, orbán mégis rájuk mérte, ránk is ez vár, mert egyszer mindenkire sor kerül...mindenkire! Helyettük is kötelesek vagyunk március 15.-én kimenni és értük is szólnunk kell, magunkért, a szüleinkért, a gyerekeinkért...és a jelenünkért, hogy lehessen jövőnk!
" Aki bújt, bújt...aki nem, nem! Megyek!" 
Részemről vége a bújócskának, én ott leszek, ugye Te is mellettem fogsz állni?! Büszke lehetnél magadra...meg persze mi is sokan Rád!