...és mi csak lájkolunk

Zokog a hazám, szünet nélkül sír Magyarország, az a Föld, aminek 80%-a már Mészáros Lőrinc gázszerelő kezében van, amelyiknek a kasszáját kifosztotta az orbán kormány, ahol az MNB elnöke , a belügyminiszter és a főügyész is a tolvajrendszer kiszolgálója.
Képzetlen, beszédhibás, hisztis pökhendi cinikus senkiházik ugráltatnak több millió embert, míg aljas kommunikációjukkal becsapják a teljes lakosságot. 
Lopnak, csalnak, hamisítanak, hazudnak, kizsákmányolnak uszkve 9 millió embert , felelősek az elkeseredett öngyilkosokért, az éhező gyerekekért, a frusztrált társadalomért, az idejekorán meghalt egyébként menthető betegeinkért, a rokkantakért, a tanköteles gyerekek elcseszett oktatásáért, a fertőző betegségeket hordozó működésképtelen egészségügyért, és még sok mindenért ...és mi csak lájkolunk.

Már nincs mitől félni, mert már nincs mit félteni...a büszkeség már csak legenda, a méltóság is csak az otthoni tükrök előtt jön alkalmanként csendben elő, ha éppen egyedül vagyunk...mit érzünk?! Fájdalmat, dühöt, elnyomást...tehetetlenséget ...és mi csak lájkolunk.

Nem érdekelnek a pártok, ám érdekel a szabad gondolkodású, liberális eszméket hordozó gyűlöletmentes demokrácia megvalósulása, ahol a bűnözőket börtönbe zárják, elszámoltatják, a szegényeket támogatják, az oktatás nem hazugságra épül, a szociális háló pedig mosolygó kipihent, megfizetett állománnyal üzemel.

Jogom van félelem nélküli országban élni, a szólásszabadsághoz, a vélemény nyilvánításhoz, a tisztességes munkával megszerzett méltányos munkabérhez, a rendes európai orvosi ellátás igénybevételéhez, míg kötelességem a gyermekeim egészséges fejlődéséről gondoskodni, nem csak a megfelelő táplálkozást kell biztosítanom a számukra, hanem a szellemi táplálékot is úgy kell közvetítenem, hogy az ne hazugságok halmaza legyen.

Kötelességem megvédeni a hazámat a bűnözőktől, ha tudomásomra jut, hogy az országban jelentős kárt okozó rablóbanda tevékenykedik szabadon, kötelességem ellenük minden erőmmel fellépni, valamint szorgalmaznom kell bármi áron a törvényes elszámoltatásukat. 

Jogosultságok nincsenek kötelezettségek nélkül. 

Magyarország könnyei már elértek minden otthonba, a kis patak sebes folyóvá duzzadt, míg észre sem vettük, hogy már egy könnytenger vesz körül bennünket ...és mi csak lájkolunk.

Amint az iskolai szünidő megkezdődik, én kimegyek a Habony térre (ismertebb nevén Kossuth tér) és számon kérem az orbán kormányt állampolgári jogon számoljanak el az én pénzemmel ...is, viszek nemzetközi sajtóst, hideg élelmet és hangszórót. 
Nem várok senkire, nem hívok senkit, mert nekem ez kötelességem ...elsősorban magam felé, valamint a jó példa élen jár ...a gyerekeim felé is ...és mi csak lájkolunk.

Ha ettől csak egy csepp könnyel kevesebb hull Magyarország könnytengerébe, akkor én győztem. Már bele sem merek gondolni abba, hogy milyen óriási vízözön zúdulhatna vissza a szarkavári uraságokra, ha nem egyedül lennék ...talán bele is fulladnának ...és mi csak lájkolunk ...én megyek.