Pünkösdi királyság

Hej, Viktor ezt jól elqrtad!

A Ti demokráciátokban már nincs semmilyen szociális háló, ám mégis úgy gondoljátok, hogy eljött az idő , amikor a szegény gyerekek eltarthatják a még szegényebb szüleiket...így hogy a demokratikus 2/3 (fidesz) megszavazta a nyugdíjpénztár teljes lenyúlását, most az OEP 2000 milliárdos aprócska kis vagyona is Nektek kell, már nincs miből nyugdíjakat fizetni, értem én...

A gondom mindössze annyi , hogy nálunk itthon nincs olyan demokrácia, mint Nálatok...az alaptörvény is ósdi. A férjem azt mondta, hogy itt nem lesz muttertartás, mert nem a gyerekeink vállaltak minket, hanem Mi Őket. 
Értelmiségi munkás parasztok vagyunk, éppen mint Te. Igaz, nálunk a nadrágszíjas verés, gyerekrugdosás, fejet a falba... kimaradt, apám ehhez nem volt elég "okos", ha ez így megtörténhetett volna, hajaj már rég helyem lenne a kormányodban legalább főtanácsadói szinten vagy akár alelnöki posztot is betölthetnék (rezsiszilárdot nem bírnám kitúrni, olyan tengernyi eszem nekem sincs, de legalább kapaszkodhatnék lefelé hozzá).

Defektes, beteges gondolkodású lények vagyunk, ahol tömegeket fertőzött meg a kór, nálunk mindenki azt hiszi, hogy 40 év adó és TB fizetés után jogosan megilleti a vén hülyét a nyugdíj...nem is értem?! ... amikor Felcsúton kisvasúttal is lehet zakatolni, ott van pár lépésre egy szuperkecmec stadion, Matolcsy könyve milliókat ér, alapítványai művészi pontossággal zongorázzák a milliárdok útját, a hihetetlenül sikeres "Oli és Garcha " Kft már csillagpályán vett tejútrendszert, ahol Mészáros gáz,- és leszerelő építette ki az utat. Récsöl szállodái így a májusi eső hatására gombamód szaporodnak, néhányuk milliárdos turizmusfejlesztési támogatásból kerítésen innen és túl. Úgy meggazdagodtatok, hogy a gyerekeitek is 20 ezresekkel játsszák a Monopolyt. 

Nem lesz ennek a kapkodásnak jó vége. Érzitek, hogy fogy az időtök, így rohamos eszeveszett harácsolást folytattok, már napi szinten 260-2000 milliárdot loptok. 
Minek az a sok pénz, ha nem tudjátok majd elkölteni?! 

2,7 millió nyugdíjas sok ember...a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók, a mezei kirekesztettek, a szegények, a csalódottak, szavazóképes diákok, az átvertek...hű...ez legalább 5-6 millió ember. Ne gondoljátok, hogy bármilyen szavazás alkalmával lehetőségetek lesz csalásra, mert a matematikai számadatok szerint még a külhoniakkal együtt sincs ebben az országban 10-12 millió szavazóképes ember ...bár már most borítékolható, hogy Kaja Ibrahim nevű cimborád több százezres fiktív szavazótábora igyekszik majd megvédeni a segged a demokráciádban.

 

Azért nem árt ha tudod: most darázsfészekbe nyúltál nem csak a kezeiddel ...a Mi diktatúránk erős és könyörtelen, mindent elsöprő gátlástalan Emberek sokasága, akik vagy így vagy úgy, de véget vetnek a királyságodnak hamarosan, aztán gondoskodhatsz a szüleidről meg a gyerekeidről is (kivéve amelyik már saját lábon áll) ha lesz rá lehetőséged...elképzelhető, hogy kis családod és a haverok csak Leonardo festményéhez tudnak igazodni...na, nem csak 12 fővel, ott lesz az egész díszes társaság, mert megérdemlitek az utolsó vacsorát.