Dühöngő

Dühöngő

A Facebook egy nagy dühöngő, ide jövünk , jól beolvasunk ismerősnek vagy ismeretlenül valakinek, itt mindent lehet. Ez a legnagyobb villámhárító, 24 órában üzemel. Bármilyen tahó megjegyzést megengednek néhányan maguknak, a vulgáris szavak használata szinte már-már kötelező. 
Érezhetően nő a düh, erősödik az emberekben a tiltakozás a rendszer ellen. Érthető, hiszen a lop-csal-hazudik társaság turbó iramban zúdítja ránk napi rendszerességgel az egyre elképesztőbb újabb bűncselekményeit. 
Már egy hétre visszamenőleg is olyan távolinak tűnik az akkor éppen biztosítékkiverő hír, hogy ebben a meggondolatlan kapkodós harácsoló sebességgel rohanó tolvajlásban már a napi ránk zúdított  friss vagon trágya is csak vízpermetként hat ránk. 
Megszoktuk, mindegy, nem számít, meg sem lepődöm,mi jöhet még...és hasonló reakciókat vált ki belőlünk. 
Farkas Flórián lelépett, Rogán Tóni  nyilvánosan is bűnöző?!, a Liget egy horrorfilm, ami már több epizódban is felülmúlta a képzeletet...Lázár kilépne az EU-ból, ám hipp-hopp Lázár Jani alól kihúzza Orbán a szőnyeget...Molnár Gyula (MSZP) már most sokat markol, de keveset fog...Tarlós Pista szembemegy a Rogán-Habony kaszálóbrigáddal,az Ukrán nyugdíjasok nagy része már nem élő személy, mégis nyugdíjat fizet nekik a kormányunk( halott szavazó a legjobb szavazó?) Áder kiírta  a kvótaügyi népszavazást ( azért népszavazás a neve, mert a NÉP kezdeményezésére indul, a demokrácia alkotó eleme...de a kormány kezdeményezésére megvalósulónak látszó "népszavazás" számomra nem értelmezhető) Meghalt négy tűzszerész, még biztosításuk sem volt...ki a felelős, aki felvette a hatástalanításért  a pénzt csak éppen nem végezte el?! Kivonul az UBER, és még sorolhatnám azt a tengernyi eseményt, ami röpke egy hét alatt történt...Orbán háza előtt meg főleg nem lehet tiltakozni...
Nekem ez sok, már nem emészthető ilyen mennyiségben a mocsok, a törvénytelen rablás, az emberek nyilvános megalázása, az orbáni diktatúra. Fizikai fájdalommal jár az éhező gyerekek gyarapodó számának a tudata. A "saját akaratunkkal egybehangzóan"  vernek bennünket láncra, pimasz cinikus mosollyal közlik velünk, hogy rabszolgák lettünk. Mi csak dühöngünk itt, szidjuk, sértegetjük olykor egymást...de önként rabigába hajtjuk fejünket az orbán diktatúrájában. 
Rengeteg kérdés kavarog bennem, nem értem...nem értem...nincs bennünk akarat, szándék, nem érezzük azt, hogy mészáros,vajna,habony,farkas flórián, rezsiszilárd,meg a többiek kikacagnak bennünket, kirabolnak nyilvánosan, megaláznak, lehallgatnak, megfigyelnek, a legalapvetőbb emberi jogokat eltaposták?! Orbán Récsöl Pistije meg tahó módon embereket fenyeget?! Hát mi van ebben a kuplerájban? Milyen ország ez? A németeknél orbán a negatív példa, már mindenkinél nevetség tárgya a "magyar", ha van bennünk egy kis szégyenérzet még, akkor nem tűrhetjük ezt a mérhetetlen nagy minősíthetetlen fosztogatást... nem látjuk,  hogy csak a zsarnok rendszeréhez szükséges eszközök, tárgyak vagyunk?! Még élőlénynek sem tekintenek bennünket ezek a bűnözők! 
Agyilag "alultápláltak" írják a történelemkönyvet, mi tényleg engedjük majd, hogy ilyen könyvekből hülyítsék a gyerekeinket?! Rajtunk múlik, igen! Soha sem lesz bocsánatos bűn, ha még ezt is benyeljük, a gyerekeink szemébe 10-20 év után is szeretnénk őszintén belenézni, nem akarjuk, hogy lesütött szemmel szégyenkezzünk, mert orbán és bandája miatt kiszolgáltattuk őket!
Ne egymást piszkáljuk, ne itt a dühöngőben hisztizzünk, hanem rakjunk rendet először magunkban, majd a családunkban, aztán végre  az országban is.
Nem lesz több törvényes választás, ne hitegessük magunkat, minden túlzás nélkül a legkeményebb orbáni lavina tombol majd az országban, ami nem demokrácia lesz...de még a szó is tiltott lesz ebben az országban.