Még egy mutyi tiborczmészárosnak...

Zseniális az újabb mutyi, semmit nem kell alkotni, de milliárdos buli lesz a roppant buta arcú mészárosnak...vagy récsölpistinek. Ezeknek a trógereknek mindegy, csak pénz  legyen.
Megváltozik a Kresz, de mit is lehetne rajta változtatni?!
Különleges ez a magyar kormány,mert semmit sem alkot, de nagy hévvel sok pénzért átnevez..., most meg kitalálta a népirtó kresz változásokat, ami elsősorban azt eredményezheti, hogy a lakott településen belül nyolcvannal száguldó autó nem képes megállni majd, ha egy gyerek szalad a labda után..de a nyugdíja is hiába szedi a lábát, a megszokott tempóját nyilván nem tudja turbósítani, nem tud gyorsabban elszaladni..itt vannak még a járda nélküli települések, ahol az úttesten zajlik a gyalogos közlekedés is olykor babakocsival, vagy a kerékpárosokat is ezentúl 50 helyett akár 80-as sebességgel lehet majd elcsapni, így kevesebb lesz az esély a túlélésre.
Az autópályán a 150-es sebesség felső határa ugyancsak remek döntés, kivéve nálunk, ahol az utak erre a sebességre nem alkalmasak...de a gépjárműpark is teljességgel kizárja a sebesség indokolatlan növelését. Miért? Leginkább azért, mert a forgalomban résztvevő autók kb. 70 százaléka nem is képes ilyen sebességgel haladni, mert szétesik, ám ha mégis...nem alkalmas arra, hogy a sima lekopott gumikkal megálljon, mert az autózó  lakosság nagy része nem tud új gumit venni a kocsijára, örül, ha valahogy még járni tud vele. Így a féktávolság ( a kopott fékbetéteknek is köszönhetően) megnő, a balesetveszély kockázata hatványozottan emelkedik, a közúti balesetek száma várhatóan emelkedni fog.
Ám elsősorban nem ez a felelőtlen kormány döntése mögötti indok, nem...képzeljük csak el, hogy több százezer útjelzőtáblát kell készíteni és kihelyezni országszerte...hmm...óriási üzlet, gondolom mészáros vagy tiborcz zsebébe vándorol majd ez a milliárdos nagyságrendű táblagyártó  pályázat nélkül elnyerhető munka.
Az persze nem számít, hogy ezzel az intézkedéssel főleg a lakott településeken fokozottan megnő a halálos kimenetelű balesetek száma...egy dolog számít... pénz,pénz,pénz. 
Ha valaki egyéb indokkal tud szolgálni, hogy miért kéne a Kresz szabályait így módosítani, kérem írja meg...mert indokolatlan, értelmetlen, káros, rossz intézkedés. ( kivéve a táblamutyi) ...és ezt követi a lámpamutyi is...mint tudjuk, tiborcz a lámpafelelős ebben az országban.