Palkovics mester!

Olvasom  a  PISA -felmérések csapnivaló eredménye kapcsán tett roppant elmés nyilatkozatát. 
Nagy tapasztalattal rendelkezhet Ön Palkovics úr , mint  Felsőoktatásért Felelős Államtitkár szakirányú végzettséggel...vagy nem. 
Igazán nem szeretném fikázni sem a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karán autógépész szakon szerzett diplomáját, sem pedig  járműgépész doktori címét. 
Gratulálok Önnek, hogy műszaki téren gyakorlatilag kihozta magából amit lehetett...humán területen viszont nem találom a képességei alapjául szolgáló iskoláit, azaz csak azt látom, ami a valós képességeit is alátámasztja, tehát Ön semmilyen humán jellegű képzésen nem vett részt, feltehetően nem tanult pedagógiát, szociológiát, pszichológiát, míg a szociálpedagógia  pedig csak olyan plusz lenne, amit már leírni sem merek itt... ezeknek a hangzatos tudományoknak az ismerete gyakorlatilag nélkülözhetetlen egy ilyen "beosztás" betöltéséhez, mint az Öné. 
Csodálom a bátorságát, hogy a kinevezést el merte egyáltalán fogadni, majd olyan blődségeket nyilatkozik, mintha én azt mondnám, hogy hétfőn mandulaműtéteket végzek, kedden meg mozdonyt vezetek.....pedig elhiheti, hogy nekem aztán  fogalmam sincs az imént említett "varázsszavak" mögötti valós tartalomról...mint ahogyan sajnos Önnek sincs még hallás utáni elképzelése sem, hogy mi lehet az az oktatás?! Már csak abban lehetne bízni, hogy valaki legalább beszél Önnek gyerekekről, diákokról, oktatásról...
A diákok nem dugattyúk, csavarok, vagy hasonló tárgyak, hanem emberek... gyerekek...érti?! Á, dehogyis érti! 
 Biztosan vannak kivételek, sőt géniuszok, akik számtalan területen képesek meghökkentő módon elvarázsolni bennünket elképesztő tudásukkal...nos, Ön nem tartozik ezen kivételes emberekhez, de még az értelmiségi átlagemberek. csoportjának  a mércéjét sem éri el, hiszen azonnal leverte a lécet, amikor ezt a kinevezést  parányi hozzáértés híján, ámde elfogadta...az emberek zöme azért tisztában van a képességeivel, így nem vállalja egy  szívsebész a minősített hegesztést...pedig kiváló orvos...tudta?!
Nem kerülgetem a mondanivalóm lényegét, Ön egy roppant gyenge pedagógiai képességgel rendelkező  ember, aki megkeseríti gyerekeink életét, frusztrálttá tette már az oktatást minden ponton, az ostoba intézkedések sorozata eredményeképpen mondhatni remekül sikerült lebutítani az egyébként korábban jól működő oktatás intézményének  teljes rendszerét
Palkovics úr! 
Kérem szépen, ne okozzon  több kárt, az eddigi már így is tetemes. Menjen vissza valami kutatónak, ahol lehet kísérletezni, de itt a gyerekeinkkel ne próbálkozzon tovább, meglehetősen nagy kudarcot vallott, nem egyszer, zsinórban....
Ne nyilatkozzon, ne tegyen semmit, mert minden megszólalása felér egy földrengéssel...Ön nem hasznos, hanem kártékony eleme a humán gondolkodásnak.
Drága Palkovicsom! 
Amit mond és ahogyan, az úgy sz@r ahogy van, nem szépítem...hátha így meg is érti...már késő lenne beiratkozni  egy egyetemre szakirányú végzettséget szerezni, de nem is nagyon erőltetném ezt  Önnél, mert érzéke a pedagógiához annyi, mint farkas flóriánnak 1,6 milliárd forint elköltése a roma felzárkóztatásra .. 
Még valami: nem árt, ha tudja... ezek a gyerekek, akik Ön szerint " rossz családból jöttek"  kivétel nélkül mindannyian  kerek családban nőttek fel 2010-ig, míg egyszer csak a semmiből sorra nőtték ki magukat a tehetségtelen, tudatlan, képzetlen és egyéb fosztóképzős  áder rokonok, balogok, czunyinék, palkovicsok...csak egyre szaporodtak, mint a mindenhová odapiszkító galambok.
 Önök  ma már csak azon versenyeznek egymás közt, hogy ki tud nagyobb hülyeséget mondani...no meg ki tud több pénzt érdemtelenül felmarkolni... 
Soha nem volt még ilyen dilettáns pongyola - pipogya oktatáspolitika kis hazánkban, mint most. 
Értem én, a lebutítás a cél, csakis az Önök szintjén működhet minden, hiszen  félnek az ész,- és értelem erejétől...pedig ez a felnövekvő nemzedék már nem lesz besz@ri, nem fogja eltűrni sem a szellemi elnyomást sem pedig a közmunkás jelzővel illetett rabszolgasorba taszítást.
Az is meglehet, hogy már most listáznak ezek a "rossz családból származó" diákok...mert bizonyos nevek, arcok, képek, intézkedések nem maradnak következmények nélkül...korunk dokumentációs lehetőségeinek a tárháza kimeríthetetlen.  
Egy Ön által rossz anyának aposztrofált szülő