Drága Katinka!

Elképesztő, amit az Olimpián művelsz...minden magyar ember csak erről beszél, a boltban, a strandon, az orvosnál...tényleg a csapból is ez folyik. Pedig semmilyen kampányt nem folytat orbánviktor és bandája, nincsenek kék vagyonokat érő óriás plakátok, nem hallani a televízióban 3 percenként a reklámokat és Te ezt is megverted! A sok milliárdos hazug migráncsozós gyűlöletkampány kommunikációs képességét vastagon  túlszárnyaltad, hihetetlen vagy!
Micsoda jellem, példamutatás nem csak a sportban való kitartásodról, hanem sokkal inkább emberségből, becsületből az összes sz@rházi becstelen senkiházinak, köztük persze Gyárfásnak is, aki egyébiránt fanyar arccal, puhatestű gerincével mondhatni azt éli meg, amit már sokkal korábban is megérdemelt volna... de most beérett a gyümölcs, Katinkát tiszta szívvel ünnepli  egész Magyarország, mert a szeretet, a megbecsülés, őszinteség és tisztaság ereje sokkal nagyobb minden hamis gyalázkodó, uszító  manipulálásánál.
Hajrá Katinka, legyőzted csodás akaratoddal, kitartásoddal, tudásoddal, példás jellemeddel az összes hazug erőszakos gátat is!
Nagyon büszkék vagyunk Rád, mi magyarok mindannyian, nem is sejted, hogy milyen sok ember hitét adtad vissza, TE!
Ma kiérdemelted a negyedik és egyben első aranyérmedet tőlünk, sok millió magyar embertől.
Köszönjük!
Ez az írás nem a kormány megbízásából milliárdokért készült, hanem az emberek őszinte szeretete és tiszta érzése keltette életre...ingyen.