Ennyire nem számít?!...

Kedves Rendőr Pajtás!

 
Örülök, hogy rendesen próbálja végezni a munkáját és Ön nem olyan szolgálatot teljesítő ember, aki bármilyen jogcímen is megkülönböztetne valakit, így kivételt sem tesz...ám azért vehetné a fáradtságot és az Önre szabott tevékenység tökéletes elvégzéséhez a megfelelő paragrafusokat alkalmazhatná...igaz, ehhez elsősorban ismerni is kéne azokat.

Tudja, én nem vagyok rendőr...mégis azonnal felvetődik bennem egy kérdés: - a jogalkotó nem tesz kivételt bizonyos esetekre való hivatkozással?! Például ilyenkor, amikor előjegyzés alapján egy 4 éves gyermeket kemoterápiára visznek autóval, aminek a közlekedésben történő korlátozása éppen a szmogriadó okán érvényben van...húúú, erre pont nem tudja a választ, igaz?!
Még ez sem baj...kérdezni sem szégyen, szélsebesen hívja fel a jogi osztályt a rendőrségen, tudja, oda bármikor ingyen be tud szólni, semmibe nem kerül...itt intézi a hétvégi meccsnézést is, akkor ilyen esetben is érdeklődhet...vannak ott nem csak lószarrugdosók, hanem okos, tanult emberek is, sőt olyanok is, akik kapásból tudnak válaszolni egy ilyen kérdésre...elképzelhető az is, hogy csak annyit mondtak volna, hogy : menj a picsába, engedd már el őket...
 
Ön nem nézte meg az orvosi papírokat sem, gyakorlatilag Ön meg sem hallgatta ezt a "törvénysértő" embert, csak úgy lecsapott rá a hatalmi eszközével, jól megbüntette szerencsétlent 15 ezer forintra.
 
Szép munka volt Rendőr Pajtás!
Most csak azért drukkoljon, hogy az édesanyja, a felesége, esetleg a gyermekei ne tudják meg, hogy ezek a hírek Önről szólnak...