Nekem egy bandita nem diktál...

 

...és Neked?! 
Olvasom, hogy : elfoglalták a parlament épületét...aztán meg látom, hogy nem nálunk.
Miért, itt rend van? Ha azt olvasnám, hogy bebörtönözték a hazaárulókat, már az is időszerű lenne úgy 5-6 éve...mire várunk még?!
Orbán először elvette a nyugdíjpénztári megtakarítást, 3000 milliárd forintot, te jó ég! Rettenetesen sok pénz, amiből orbán  récsöl és pistije már szállodaláncolatokat vásárolt, mészáros "nemátlagember"  milliárdos vállalkozó lett, habony- rogán páros a korrupciós királyság urai, ahol vajna fánkos timije csak apróság a helikopterező csámpás rogáncilivel, meg még ez az önérzetes füllentős récsöl...ezek  az urizáló asszonyságok...szegények, azért a fejükbe még nem sikerült berakatni pénzzel sem valami mesterséges intelligenciát. No meg  a  roma felzárkóztatás- mert ugye ez is fontos a mini-szterelnöknek - csak 1,6 milliárd forintban fájt ...a romáknak, mert tőlük lopták el a tesók.
Pályázati pénzek, Brüsszel? Bruhaha.. hozzáértés nélküli  gázszerelők, csavargók, nyóc általánost nehezen elvégzett ügyifogyi  orbánbarátok és persze a saját lábon állók  viszik tisztességes pályáztatás nélkül... csak a szotyis zsák ki ne ürüljön köpködés közben, no meg a retkes gatya ki ne pukkadjon a nagyokat fingó uraságoknál... 
Épülnek is sorban a pályázati pénzeket "megnyerő" senkiházik keze alól kikerülő  selejtes, életveszélyes, magyarul minősíthetetlenül szar kivitelezések. 
Orbán kormányzása alatt semmi nem létesült,egy fillért nem költöttek semmire sem, kivéve ezeket a kényszerberuházásokat, amiket a pénz miatt részben meg kellett valósítani, hiszen van olyan is, amit át is vettek, ki is fizettek, ám a pusztán kívül ma sincs semmi a területen... 
Egyre nagyobb pofátlansággal bírnak ezek a gazemberek a lopás, fosztogatás, elnyomás terén,több mint gyomorforgató, még a történelemben is példátlan.
 
Szerencsétlen nyugdíjasok...megalázó ez a bánásmód, a szociális érzéketlenség a tetőfokon az elkövetők részéről.Hiába, na...apuka még a magját is "kinadrágszíjazta" abból a buta gyerekből... oszt' ilyen felnőtt lett belőle. Nem egyedi az eset, ha valakit minden nap hülyére vernek, abból nem lesz okos ember, ugye?! 
Nekem egy ilyen rabló utolsó bandita nem diktál, aki elárulta a hazáját, hazudik folyamatosan, az ostobákat megtéveszti a kommunikációjával, megfojtotta a sajtószabadságot, kiirtotta a tisztességet, a becsület szó pedig ezeknél a faragatlan köztörvényes bűnözőknél nem is létezik.
A magyar ember mindig azt irigyli ami a másiknak van, soha nem áll oda egy ügy mellé sem, széthúzásban verhetetlen...orbán ezt  felismerte és azóta ostorozza , kihasználja, kizárólag saját hasznára fordítja egy ország  "szorgos hangya " munkáját. 
Szégyen, ahogy szándékosan lebutította az oktatást, tönkretette az egészségügyet...
Hmmm... ez a beteg elme  10 millió cselédet tart, igaz kb. 2 millióan önszorgalomból tufák,míg a többiek duzzogva ugyan, de naponta nyaldossák orbán  retkes lábait, csókolgatják a rabló kezeit...
Nekem ez a bandita nem diktál, az országot elárulta, eladta körözött arab bűnözőknek.
Egyszer csak arra ébredsz, hogy az országunkat ellepték a nem bevándorló, hanem állampolgár arabok, akiket hazájukban és a világon mindenhol üldöznek, megvetnek, nálunk menedéket, sőt hazát kapnak...tényleg nem látjátok, hogy orbán röhögve árulta el az országunkat, elkótyavetyélte, bűnözők kezére játszotta át?! ...hát  akkor csak nézzétek majd, hogy jobban fogtok zokogni, mint valaha éltetekben, mert ilyen ostoba módon még néptől hazát nem vettek el.
Vágyakozva, könnyes szemmel  nézem a képeket a lengyel hírekről, ahol a sajtószabadság megsarcolásának a gondolata ellen is micsoda hazafias helytállás van...ó, de szeretnék én is ott lenni, de szeretnék egy olyan népcsoporthoz tartozni, ahol hívni sem kell senkit egy igaz ügyért, mert mindenki rohan az utcára, ha az emberi jogokat sértik...nálunk  orbán semmibe veszi  az alapvető emberi jogokat, mint ahogyan semmibe veszi- és csak kiszolgáló cselédnek tekinti - az egész magyar lakosságot, naponta megtapossa, megrugdossa az embereket...és még mindig szó nélkül tűr a magyar?! 
Nekem egy ilyen bandita nem diktál.