Évértékelés...

Évértékelés...
Ej, Viktor...ilyen aljas évértékelést még nem hallottam. Nem elég, hogy végig hazudtad az egész beszédet, de még papírból olvastad fel azt is...milyen értéktelen képmutató, hazug ember vagy te! 
Mondom ezt én bátran, hiszen  kijelentetted, hogy Te nem sértődsz meg. Egyrészt nincs miért felszívni magad, másrészt szerintem te is érzed, hogy nagyon elrugaszkodtál az általános, mondhatni megszokott hazudozásodtól, most jól rálicitáltál még magadra is!
Ha ennyire jó évet zártunk, te meg ilyen kiváló vezető vagy, mint ahogyan dicsekedtél...akkor nem értem, hogy miért van így tele a gatyád, hogy nem mersz kiállni azok elé, akik megválasztottak téged?!  Félsz az emberektől, csak a fidesz...senki más nem lehetett jelen a kamu évértékelőn. Ha te olyan f@sza első embere lennél ennek az országnak, mint ahogyan állítod, akkor gyalog, sőt metróval is közlekedhetnél...tudod, nálad nagyobb emberek is így járnak a nép között...habár ők nem rabolták ki az országukat, nem árulták el a hazájukat, nem küldik Bahreinbe tárgyalni a családtagjaikat... hja, ez is elgondolkodtató, vajon milyen okból járt ott récsöl meg pisti?! Csak nem egy sok száz hektáros kalifátust vásároltak maguknak... úgy minden eshetőségre gondolván...menekülési útvonal van bőven. Csak azt nem értem, hogy akkor a diktátorokat miért végzik ki rendre, amikor mindnek volt/ van egérútja?!  
Hiányoltam a gagyi beszédedből a Letelepedési kötvénynek nevezett magán migráns akciódat, mint ahogyan nem beszéltél a körözött bűnözők és  a terroristák  magyar állampolgárosításáról sem...tudod, amiért habonnyal meg rogánnal olyan sok pénzt lapátoltok fel, arról beszélek...
Kirilenko cikkéről sem ejtettél egy szót sem, pedig az egész történetből a zembereket az a bőrönd pénz érdekelné, tudod...amit te kaptál...a többi csak úgy érdekes...( teljes terjedelemben itt olvasható http://theins.ru/korrupciya/43801, vagy  az Orbán bűnei facebook csoportban) 
Már alig várom, hogy disszidáljanak hozzánk a nyűves nyugati világból, mert nálunk aztán jólét van...viktor, ne röhögtess! 
A te országodban azok a bevándorlók találnak otthonra, akiknek pénzért eladtad az országot, akiket más országokban üldöznek, akik erkölcsileg éppen olyan romlottak, mint te meg Pharaon nevű barátod...tudtad?!
Elárulom neked, hogy ilyen szar évünk még nem volt. Ti többet loptatok, mint eddig bármikor. Az elhalálozások száma a csillagokat veri, az éhező gyerekek sírásától hangos szinte minden utca, a hidegben annyian fagytak meg, mint amennyien jól élnek ebben az országban. A PISA teszt eredményeivel sem kérkedtél, siralmas ...ezt is elintéztétek. A legfájóbb pont az, amikor látom, hogy a gyerekeinket is tönkre teszitek...azokat a gyerekeket, akik még fogékonyak... és sajnos  nem csak a jóra, hanem a ti goebbelsi kommunikációval spékelt agymosásotokra is. Főleg a gyűlöletkeltés, a megfélemlítés nagymestere vagy te...
Kívánom, hogy hosszú életű légy és felelj az összes gaztettért, ami a nevedhez fűződik, senki sem kerülheti el a sorsát, te sem...nincs olyan erő, ami megvédene az elszámoltatástól, egyszer ott fogsz állni, akkor mi fogunk értékelni.
Az összes fájdalmunkat, sérelmünket számon kérjük majd rajtad, az adósunk vagy, mert kifosztottad , becsaptad, eladtad az országot...a halottainkért is számadással tartozol. 
A pénz nem minden, hiába készültök az évszázad legnagyobb lopására a bankjegycserével...kevés lesz az is, mert a bankók  számodra nem nyújtanak menedéket.