Dől a lé...

Emlékszel még arra az időre, amikor ott a Felcsúti kis vegyes boltban bocskorszíjat vettél? Mire hazaértél, már el is majszoltad, miközben lábaddal rugdostad mezítláb a homokot.

Mintha akkor jobban sütött volna a Nap, vagy szebben énekeltek volna a madarak...nem tudom, de úgy látom, hiányzik az az idő, amikor TEK nélkül  köpködhettél végig a Fő utcán, a zsebedben állandóan volt egy kis szotyi...mindig motyogtál valamit az orrod alatt, már akkor is csak annak segítettél vinni a cekkerét, akiről tudtad, hogy kapsz valamit érte...
Felcseperedtél, aztán a régi házatokat eladtad fidesz székháznak, igaz sose volt ott semmi...de az a 6 millió forint abban az időben sok pénz volt ahhoz mérten, hogy a kis  ház Felcsúton 500 000 ft értéket képviselt...no de Te már akkor is láttad, amit más nem és tucatszor annyi pénz ütötte a markodat .
Ügyesen sündörögtél mindig...valahogy okosan felmérted, hogy az a csóró világ, ahonnan ki is akartál ugrani, az nem lehet a jövőd. 
Apád hányszor megvert, te gyerek! Hja...de hányszor kergetett a nadrágszíjjal, nem is csoda, ha menekültél abból a defektes beteg házból... 
Szerencsédre polgári családból származó gazdag gyerekekhez dörgölőztél, így észre sem vették egy idő után, hogy már Te irányítod  őket ...ügyesen beférkőztél mindenhová, manipulatív képességed pedig egyszerűen elképesztő volt ...amit ekkor már tudatosan használtál a magad javára. 
Ezzel a képességgel lehettél volna jövendőmondó is, de te úgy láttad, hogy a miniszterelnöki szék sem lehetetlen számodra. Úgy tekergetted az embereket az ujjaid köré, mint ahogyan a nyájas hamis viselkedéseddel elkápráztattad őket. Nem volt nehéz dolgod, hiszen már apró gyerek korodban is ugyanezzel a nyájassággal, hamissággal viselkedtél a jómódú asszonyok irányába, akikkel elhitetted, hogy önzetlenül segíteni akarsz, amikor vitted a boltból a kis kosarukat a kapuig..
Te ezt a manipulációs képességedet simán átemelted  a barátaid megvezetésére, saját célod eléréséhez eszközként felhasználva őket. Olyan remekül játszottad ezt a szerepet, hogy gyakorlatilag már nem  is  volt  saját személyiséged, hiszen állandóan csak az foglalkoztatott, hogy milyen viselkedéssel érheted el holnap is a célod...még ma is ebből élsz, bár már mesterfokozatra fejlesztetted az emberek manipulálását ...megfélemlítéssel, zsarolással, ..
Emlékszel, amikor először megnyerted a választásokat?! Persze, hogy emlékszel...micsoda öröm volt, beigazolódott a sejtésed, hogy a gondos manipulációval bármit el lehet érni...mondom bármit...és Te ezt tudtad.
A fenébe is, hirdetted a keresztény értékeket, közben téged még meg sem kereszteltek...úgy nőttél fel, hogy bort ittál és vizet prédikáltál... nem probléma, gyorsan kocsiba vágtad magad és Alcsúton hipp-hopp megkereszteltek...így lettél református.
Még ez is működik, Te jó Isten! Minden, azaz minden lehetséges az orbán viktor zseni kommunikációs manipulációjával, elképesztő...mondogattad te is magadban, ám tagadhatatlan, valóban kimagasló teljesítmény volt.
Ekkor már roppant pimasz voltál, gyakorlatilag a politikában is mindenkit átvertél  a kormányzásod alatti négy évben, meg is lett az eredménye ...elvesztetted a következő választást. Tudod, azt, amiről azt hitted, hogy te nyered...de nem, akkor mi győztünk. 
Éktelen haragra gerjedtél és megfogadtad, hogy ettől a naptól kezdve csak egy dolog vezérel, hogy leigázd az egész országot, bármi áron....bármilyen módszerrel, de soha többé nem nyerhet más, csak te, ha egyszer újra ott lehetnél...Ez a vágy erősebb volt benned, mint bármi más. Szinte megőrültél a hatalomvágytól, jól megverted szegény feleségedet is, mert nem választottak újra .( becibáltad a TV stúdióba is napszemüvegben, a szeme alatt nagy kék-zöld foltokkal), ..ahogy apádtól tanultad, porig aláztad erőszakkal...mert te nem nyertél, ezért mindenkit büntettél. 
Az eszközökben nem válogattál, hogy újra kormányra kerülj, bárkivel, még a börtöntöltelékekkel, gyilkosokkal, garázdákkal is szövetkeztél, csak elérd a célod.  Láss csodát, sikerült! Gyönyörűen beszéltél a nénikkel, a bácsikkal, meg a gyerekekkel..de mindet egytől egyig utáltad. Ám tudtad, hogy csak a támogatásukkal nyerhetsz, így addig, amíg a szükség úgy hozta, mosolyogtál rájuk, sőt kezet is fogtál velük, ( bár iszonyú undor fogott el mindannyiszor, amikor közéjük kellett menned) de tudtad, ha hatalmad biztos lesz, soha többé nem süllyedsz le közéjük, még a szagukat sem bírod, nem szeretted a "szegény szagot" gyűlölted a választóidat, ma már nem is kellenek.
A hatalmad, uralmad biztos alapokon nyugszik, nem lesz itt már semmilyen választás. 
A kormányzáshoz szükséges minden eszköz nálad van...a maffiakormányhoz persze. Ügyészség, rendőrség, TEK, médiabirodalom, az összes szolgáltató...,MNB, ( hogy a pénzed is elég legyen.) .itt egy pillanatra megállnék.  
A pénz...a fene egye meg azt a pénzt, hogy mindig kevés. 
Még évekkel ezelőtt hallottam valahol, hogy mielőtt még kiírnátok majd a 2018-as választásokat, az összes forgalomban lévő papírpénz címletet  bevonjátok és új pénzt adtok ki. Mondtam is akkor, hogy nem hiszem, hiszen nem olyan régen vannak forgalomban ezek a papírpénzek...nem indokolná semmi a cserét...nahát, most meg látom az új  frissen nyomott bankókat. 
Eszembe is jutott az évekkel ezelőtti beszélgetés minden részlete, ami akkora merész  feltételezés, hogy ilyen csak a legelvetemültebb elmében születhet meg, nevezetesen: normális menetben az összes bevont pénz fűtőanyag lesz, kockákba préselve  kerül majd elégetésre, természetesen előtte hihetetlen apróra szabdalják....vagy nem. 
Mert ha esetleg a "vagy nem" lenne az igaz, ami csak egy "ostoba" feltételezés...akkor az évszázad legnagyobb rablása lenne ez a kis játék. Mennyi is az a pénz amit most bevonnak?! Hány ezer- billió milliárdocska?!  
Ez azért  teljesen elképzelhetetlen, én nem mernék ilyet még feltételezni sem rólad ,, az eddigi  összes korrupciós mutyi, amit összeloptatok, az csak aprópénz lenne ehhez mérten... de ez egy bődületes nagy hülyeség, ki hinné ezt el?! 
Megtalálod a levelem az Orbán bűnei facebook csoportnál, ha mégis elolvasnád...