Hát így....

A tegnapi napon különleges gyorsított eljárás keretében az általam beterjesztett javaslatot a Családi Tanács soron kívül megszavazta, miszerint a mai naptól kezdődően bizonytalan ideig nem fizetünk ezeknek tovább semmit.

Indokolás: Megszűnt az OEP, nincs Egészségpénztár, az ott felhalmozott 2000 milliárdot Viktor és csapata lenyúlta, mint ahogyan ezt a Nyugdíjpénztárral is megtették. Semmilyen szolgáltatást nem kapunk a befizetett pénzünkért, mindent elvettek, ezért 100%-os igen szavazattal Mi sem fizetünk többet ezeknek és pont.
Továbbá nem fizetünk semmilyen adó elnevezésű, adójellegű terhet valamint "kormányellátót " sem üzemeltetünk .

Ellenben kérjük: Az eddig jogtalanul eltulajdonított 5000 milliárd forintot egységesen Magyarország teljes lakosságának fizesse vissza a Fidesz kormány, ami minden egyes embernek 600 000 ft kifizetést eredményezne, kamatok nélkül! A csecsemőtől a nyugdíjasig mindenkitől ennyi pénzt vitt el az Orbán vezette Fidesz. A hajléktalanok, a betegek, az éhezők, Mindenki ebből a pénzből fellélegezhetne, ami jogosan megilletné, hiszen MI fizettük be! 
A családunk szép nagy, így a gyerekek és nyugdíjasok is igényt tartanak az Őket megillető 600 000 forint/ fő visszafizetésére természetesen kamatokkal együtt (a mi kis családunk is egy várat épít belőle...sz@rból nektek).  Nem adtunk sem kölcsön, sem pedig más jogcímen Orbán Viktornak egy forintot sem, csak azt kérjük, ami Mindenkit jogosan megillet korra, nemre, vallásra tekintet nélkül, ez nem adható, hanem ez jár, mert ezt a zsebünkből kilopták! 

Matolcsynak üzenem: NE herdálja a pénzünket, hanem gondoskodjon arról, hogy a fentieken túl az általa eltulajdonított 260 milliárdocska is visszakerüljön a devizahitelesekhez!

Nem utolsó sorban: Egy buznyákot nem fizetünk Vajna- Habony- Mészáros- Orbán Récsöl/ Gáspár/Viktor és a többieknek.
Eredeti állapot visszaállítását szorgalmazzuk, miszerint: Mindenki annyi vagyonnal léphet ki ebből a tisztességtelen harácsolásból, amennyivel bekerült (tehát nullával).

A kifizetéseket soron kívül azonnali teljesítéssel kérjük, ki tudja milyen kór támadta meg...