Orbán fáraó

 

2016 bizony egy roppant sz@r év volt, megspékelve ezzel a válogatott gazemberekből álló hitvány hazaáruló  senkiházi becstelen fickókkal tarkított orbánkoloncokkal.
Van ám nekünk is fáraónk, mert orbán a világ egyik legnagyobb körözött bűnözőjét, a terroristák támogatóját nem csak beengedte Magyarországra, hanem legalizálta a letelepedését is...no persze mindezt nem aprópénzért tette.
Hogy rajtunk röhög az egész világ?! Persze, ez nyilvánvaló, de a szokásos füllentős kormánykommunikáció megmagyarázza az ostobáknak ily módon : 
- nincs ennek a szerencsétlen  embernek ujjlenyomata, pedig nagyon lecsekkoltuk, oszt nincs neki! 
- körözik több országban is, FBI meg ilyen neves izék is....akkor miért nem kapták már el?! Biztos nem is akarták.
- terroristák pénzügyi szakembere lenne...á, nem hiszem én azt, van az a pénz, amiért nem hiszik el ezt sem....orbánék
- bűnöző lenne vagy  terrorista ez a szimpatikus, kedves ember, aki éppen orbán mellett vett egy nagy házat és egészen véletlenül közeli barátságban is vannak?!  
- micsoda buta gondolat az, hogy orbán eladta az országot, kalifátust épít az iszlám radikális képviselőinek itt Magyarországon?!
- egyszerűen elképesztő még a gondolata is annak, hogy a mi kis csodás országunk lenne az iszlám kapuja Európába...micsoda blöff, blöff, blöff!  Ki az a hülye, aki azt képzeli, hogy milliók érkeznek hazánkba  fegyverkereskedők, alvó sejtek, aktív sejtek, terrorista szervezetek katonái, felderítők, önkéntes merénylők, hogy innen szivárogjanak - mint már uniós állampolgárok - Európába rombolni és hódítani???
- micsoda badarság lenne komolyan venni orbán azon kijelentését, hogy ő történelmet ír majd, ha hatalomra kerül...hmmm....no de ily módon, hogy terroristákkal szövetkezik Európa ellen...ehhez pedig  a fanatikus bűnözőket  beengedi  ide az országunkba százezrével?! 
- nem is merem még szinte leírni sem azt a hihetetlen feltételezést, hogy Magyarország már most a terrorizmus új fészke vagy éppen a magyar adófizetők pénze Osama Bin Laden utódjához kerül, netán az oktatási tárca és az egészségügy is már oda utal?! Micsoda hülyeség!
Mi ostobák pedig  sorra mindent megeszünk,  elhiszünk... mert ugye ha azt mondják a kormány fizetett hirdetéseiben,  hogy Magyarország erősödik....akkor az már igaz is?!...nem éheznek gyerekek ezrei, hiszen orbán kulinárnoscs récsöl jótékonysági  ételosztással költi el a tőlünk jogtalanul megszerzett  pénzt....de sajnos még ezt sem teszi meg, mint ahogyan egyik orbánhoz vagy a kormány tagjaihoz, vagy a stró-many -hoz  tartozó köztörvényes bűnözőnek sem jutott eszébe a könnyen szerzett ( lopott) pénzből jótékonykodni, ez senkinek sem furcsa?! Krisna hívők ismételten ételt osztottak és sokat...Erdő Péter no meg az ő egyháza egy bödön zsírt sem adott senkinek sem, de egy gumicukros zsák szénnel sem támogattak meg egy rászorulót sem... a kaszinótojás vajna, aki adómentesen pénztárgép nélkül zsebeli be a szerencsejátékból  számolatlanul a pénzt, vajon mennyit jótékonykodott?! Talán éppen annyit, mint rogántóni meg habonyárpi...akik csak kivesznek, mert ez nem betét, még a máséból sem adnak, szánalmasak...orbán szintén csak a saját zsebét, meg a "nemátlagember" mészárosét tömi, persze pistiről is gondoskodik, mert a vejének már azt a pályázati pénzt is kifizeti, amit még ki sem írtak sehol sem...
Ez a mi fáraónk a sleppjével, a migráncsozós, uszítós hamis gyűlöletkeltésével, miközben a terroristák melegágya lesz Magyarország, mert a mi II. Ránkszarsz fáraónknak semmi sem számít, csak a pénz.