Bolond lyukból bolond szél fúj...

   ..mondta ezt ma viccesen orbán, az ostoba együgyű hallgatóság  és a 800 forintos bértapsolók pedig hangosan kacagtak rajta, mintha  valami bölcsességet hallottak volna.
Március 15. mindig szép ünnep volt , szerettük, vártuk, kivirultunk , szívesen emlékeztünk a Márciusi Ifjakra, tudtunk ünnepelni. 
Ma már ez sincs, ez a hihetetlenül nagyon gyenge emberi értékekkel bíró orbán úgy beszél, mint egy piaci kofa. Azt hiszi, ha ilyen "vicces" próbál lenni, az jó. 
Elárulom viktor,   ez nem jó így, mert egy miniszterelnöknek egyszerűen nem illik így beszélnie nyilvánosan, főleg nem  március 15.-én...mert nem a kocsmában van...érti ezt vajon  ez a nemzeti szégyenfolt?! 
Orbán elfelejtette - vagy éppen nem - hogy honnan is jött...ha így haladunk, akkor hamarosan előkerül a nadrágszíj is, meg a rugdosócipő.
A szabadság képviselőit, a demokratikus elvek megőrzőit, a liberális  oktatási rend tisztelőit egyenként fogja a kedves vezető  megregulázni nadrágszíjjal?!...netán kiveri az emberek még meglévő fogait is?! ...betegre rugdossa őket?!...közben ilyen orbános "bölcsességek" hagyhatják el majd a száját, mint a bolond lyukból bolond szél fúj...vagy esetleg egy-két  dakota vicc is várható még tőle?!
 
Remek... a színvonal roppant alacsony ennek a banditának  köszönhetően. 
Már néha úgy érzem magam Magyarországon, mint valami  vidámparkban, az elvarázsolt kastélyban...csupa nevetséges tréfába illő dologgal  találkozhat  az odalátogató.. Fokozza ezt az euforikus állapotot  a mesebeli kötvények értékesítése a terroristáknak és a bűnözőknek. 
Orbán gyűlöletet szít, népellenes utálatra buzdít, miközben már rég eladta feltehetően  az arab terrorista világnak az országunkat...feltételezem, hogy ennyi köztörvényes körözött bűnöző egész Európa területén nincs, mint nálunk. Persze mind legálisan tartózkodik itt, sőt már magyar állampolgárok. 
Baj van abban az országban, ahol egy miniszterelnök már csak viccelődni próbál, mert egyébként értékes beszéd nem jön ki a száján...mint tudjuk: ha vicceket kezdünk el mesélni egy társaságban, az a beszélgetés végét jelzi.
Ennek megfelelően azt hiszem, orbánnak is közeleg az idő, amikor a beszélgetésnek hamarosan végérvényesen vége szakad.