Én ezt így szeretem?!

Orbán gőgős pökhendi cinizmussal az arcunkba köpi a szotyit, habony a vajákos kendője mögül kacag, mert a legelképesztőbb felvetését is zabálja a nemzeti báró. 
Mészáros egy egyszerű kijelentő mondatot sem képes megfogalmazni, sunyi sanyi pedig hasonlóképpen sem beszélni, sem írni és még olvasni sem tud, mégis milliárdosok . 
Tompika trágár drogos hétköznapjait egy egész országnak kell hírként megélni, míg a kicsi szarházi tóni kötvénykóklerként lop.
Arról már említést sem érdemes tenni, hogy a nemzet miniszterelnöke csak 24 millió forintot keresett tavaly, amiből Récsölnek a szállodái milliárdokba kerültek, de ez a pénz még a főzőversenyére sem lett volna elég. Gondolom ily módon Gáspár atya utazása sem került pénzbe , és ez olyan mint az aranyat tüsszentő szamár... mert ez a 24 millió forint több százszor is felhasználásra került, de sose fogy el... egy parányi eltérés van csak a mesebeli szamár és az orbán szamara között, jelen esetben ezt a napi 6-800 millió forintot a magyar lakosok köhögik neki össze, míg a mesében csak egy ilyen csacsi volt, itt közel 8 millió.

Rezsicsökkentés, rezsiszilárd, kamukommunikáció, kósalali mesemondó ...zabáljuk mint a disznók, válogatás nélkül.
Jaj, de szeretem a mi Janinkat! Csodás lenéző modorában naponta ezreket rugdos, majd belénk törli a csizmáját, köp egy nagyot mosolyogva...az orcánkba, másnap mintha amnéziás álmából ébredne, kezdi ugyanezt. Közben persze ő az egyik főharács.
Áder flótás horgász elvtárs sunyi lapos, soha sem haragos, de szép derék ember a mihaszna!
Huba az igazi mókás kaszinótojás, milliárdokkal játszik, sebaj ha néha bukik, van másik...festmények, tesónak kicsi bankocska, matolcsymilliárdocska zsebecskébe, alapítványkába, kicsike kis száz milliárdok, ez csak apró, apró, apró...
Jut eszembe, nem csak gusztustalan, ám modortalan, tanulatlan, műveletlen...és még jó néhány fosztóképző büszke viselője ez a vajna, aki a nemzeti bajt jól megkavarja.
Ez a mi díszes külön világi ,sajátságos rendszerű vezetőszárra való bitangok által elfoglalt országunk.
Tégy egy sétát az országban és láss csodát! Hatalmas beruházások, brüsszeli finanszírozások sokasága amerre csak lépsz,még a mezőn is ...hihetetlen, mindet átvették a kormánynál, mert kifizették.... Nincs ebben semmi sem ami csoda lenne, hacsak az nem, hogy egyik beruházás sem valósult meg, a puszta az ma is puszta, sehol egy kapavágás, csak a milliárdok tűntek el, no nem forintban, euróban! 
...és én ezt így szeretem?! 

Nem árultam el titkokat, ez mind és még ettől sokkal több bűntény is nyilvánosan történik. Nincs már semmilyen korlát, nincs olyan, ami a legmerészebb képzeletet felülmúlhatná, ez a kormány már a fikciókat is kimerítette...talán még a Holdat nem sikerült pályázat útján értékesíteni, félő hogy ez a tipp egy újabb nagy beruházásra adhat okot a fidesznek...a Holdon...is.