Láss, ne csak nézz!

Tessenek már látni, hogy hatványozottan turbó tempóban megy Európa legnagyobb diktatúrájának felépítése.

Az új személyi igazolványok ugyan nem jogosítanak fel külföldi utazásra, de a létező összes információt tárolja a tulajdonosáról, a földeket már bekebelezték, az igazságszolgáltatás náluk van, a pénzünk Matolcsynál, az oktatást éppen most államosítják. Korlátozzák a szabad kereskedelmet, de 2017. január 1-től a teljes egészségügy is a mutyi része lesz. Már rég nincs sajtószabadság, a TV és a rádió sebesvonatként vándorol át vajnához. 
Mindenkiről nyilvántartást vezetnek, már tényleg csak nagyon kevés idő kell nekik ahhoz, hogy 7 millió embert gyakorlatilag felravatalozzanak, ezt már csak végső csapásként a magántulajdon teljes államosítása követheti, nincs már semmi, ami a tietek, mindent visznek. 

Mi lesz ezek után? 
Nem utazhatsz külföldre, nem lesz facebook, korlátozzák az internetelérést tartalomszűréssel, 4 millió közmunkás (rabszolgaként ismered a történelemből) az oktatásban csak orbán és bandája által írt remekművekből tanítanak szelektív módon, elzárják még a gondolataidat is Európától. Aki beteg, rokkant, nem aktív hasznos tagja a társadalomnak, az egyszerűen sorsára marad, hiszen már lemondtak róluk. Kuriózum lesz az orvosi ellátás mint ahogyan a gyógyszer is. Nincs nyugdíjfedezet, megszűnt az OEP. A rezsi díja az egekbe rúg majd, mert az összes szolgáltató is a fidesz kezében van/ lesz.

Az állandó ellenőrzés, lehallgatás nyomása alatt összecsinálod magad, de akkor már késő lesz.

Nincs alternatíva, ebbe a munkatáborba mindenki beledöglik .

Nem marad más választásod mint elkergetni a trónbitorlókat, vagy elköltözöl sürgősen egy másik országba...erre sincs már sok időd. 
A kényelem, a félelem, a "nem hiszem el, hogy ez megtörténhet" túl sokáig tartott otthon mindenkit, emeljétek fel a seggeteket, én szóltam...