Viktor vazze!

Viktor vazze!

Micsoda remek munkát végeztél! 
Elképesztő ez a rombolás, mint a hurrikán úgy tombol végig az országon minden szavad. 
Rózsinéni egészséges volt, de megfagyott...Palibá' azért halt meg, mert nem tudott várni 9 hónapot az MRI-re, a fia meg simán infarktust kapott a villamosmegállóban 34 évesen, Julcsi 13 éves kisfiát megkéselték délután kettőkor a telefonjáért meg 120 forintért, azóta egy vesével él, Valit meg két szarházi megerőszakolta... nem, nem este sötétben...nappal a CBA mellett, még csak 16 éves. Jóska nagymamáját műrendőrök fosztották ki, az enyémet a liftben ütötték le a táskájáért. A 4 hónapos csecsemő azért halt meg, mert a mentő csak 55 perc után ért ki.  
Nem érdekel engem az a sok mutyi, amit csináltok nap mint nap, lesz@rom. Ha foglalkoznék vele, akkor is kilopnátok még a szemünket is.
Azt viszont meg ne merjétek tenni, hogy egy rezsiszilárd vagy kósalali szintjére nyomjátok le az oktatást! Nálatok annyi defektes buta agyilag alultáplált barom van, hogy azt nem lehet überelni. 
Csináljatok magatoknak egy birkaiskolát, ott úgy oktatjátok a saját gyerekeiteket, ahogy bírjátok, az a Ti szegénységetek lesz. 
A Mi gyerekeinket felkészületlen, képzetle , tudatlan...és egyéb fosztóképzős oktatásnak nevezett zsákutcába tereléssel nem irányíthatjátok! A minta mint követendő példa nem gondolod, hogy hittérítő kancsal jellem, vagy saját lábon álló szarka lenne...ejnye, ettől igényesebbek vagyunk, sem tolvajt, sem szellemi csökevényes selejtet nem nevelünk (Farkas Flórián, Mészáros, Vajna Bandi, ...soroljam ezt a sok "nagyképességű" ficsúrt? ...vannak szép számmal, nulla IQ tyúklétrával jutottak ilyen jövedelmező pozícióba?!).
Vazze! Jól kicsesztél pár millió emberrel, hullanak mint a legyek, vagy éhen döglenek. A mocsok , a szemét már a nyakunkig ér, nem hogy eltakarítanátok, de turbó üzemmódban termelitek. Ennyi salakanyag, amit Ti összehordtatok, nem fér már el ebben az országban, így javaslom vegyetek magatoknak egy másik nagyobb szemétlerakó országot is. Pénz nem számít, ha éppen nem lenne kéznél egy OEP vagy egy MNB , majd nyomtattok magatoknak annyit amennyi csak kell...

Viktor vazze!

El a mocskos kezetekkel a gyerekeinktől, már több generációt meggyaláztatok, megloptatok, megaláztatok....sokakat már a sírba is kergettetek, de a gyerekeink jelene és jövője TABU! Tudod Viktor vazze a gyerekeinkért Mi is mindenre képesek leszünk, ez már nem a pénzről szól. Itt már nem segít rajtad sem a migráncsozás, sem pedig Brüsszel sárba tiprása....