Tudod Viktor...

Tudod Viktor...
...én az európai unió  tagja szeretnék maradni. 
Te aztán mindenbe beleszólsz. Miből gondoltad, hogy én hirdetést szeretnék közzé tenni a brit napilapban, amivel csak felkorbácsoltad az egyébként is ingerküszöböt verő indulatokat...vidd a pénzt és fuss, csak ne kavard a sz@rt  tovább kérlek.
Kártékonyabb vagy mint a krumplibogár.
Ez a másik dolog is itt liheg már a nyakunkban, a kvótás népszavazás...mi ez a kvóta?!( ami nem nóta)
Szerinted a lakosság nagy része tudja, hogy mire szavaz?! Magyarázd már el nekik, te nagyon gyenge...arról akarsz népszavazást, hogy bezárd a határokat Európa felé, hogy államosíthasd az összes magántulajdont, a diktatúra teljességével uralni akarod nem csak az országot, de az embereket is, legalább mondd meg nekik: ha szavaztok  a kvóta ellen, azzal  aláírjátok a házaitok, lakásaitok államosítását is...az osztrák határt a büdös életben nem lépitek át, csak ha befizettétek az összes adót, vámot, tizedet, semmilyen köztartozásotok nincs, akkor esetleg kaphattok majd egyszeri beutazásra jogosító vízumot..vége az utazgatásnak, nincs több síelés. Befellegzett a  korlátlan internet elérésnek, nem lesz facebook, és még sok más sem. Egyenruhás iskolai rendszer jön, ahol  a rólad szóló hamis legendákat oktatják majd, persze napi 3 tanórai foci mellett,  "Hajrá Magyarország!" üdvözléssel.
Viktor!  Mondd el azt is az embereknek, hogy a nyugdíjra már 2 év múlva sem lesz esélyük, ezért a nyugdíjkorhatárt felemelitek 75 évre, ti nem a nyugdíjak mértékét emelitek, hanem a korhatárt...
Szerinted ki fogja beperelni  a  gyerekét szülőtartásért?!
Mi lesz itt ha a kamuszavazásod átvered a népen...Észak-Korea gyakorló kisdiák lesz melletted. A legelvetemültebb népsanyargató lakozik benned, a fosztogatásod nem ismer mértékletességet, elevenen nyúzod meg az embereket.
Mit akarsz, cukrot és húst is jegyre, benzint  csak  tombolára?!
Nem érdemli meg ez az ország, hogy ilyen vezetője legyen, sok vagy nekünk.
Én már azt se bánom, ha viszed a pereputtyodat Récsölöstől Mészárosig , csak  takarodjatok el végre... farkas flóriánt meg rezsiszilárdot se hagyd itt, mert szétszedik őket apró darabokra tónival együtt. 
Ha mégis maradnál, adj fel hirdetést, keress egy igazmondó kommunikációs vezetőt, aki legalább hitelesen tájékoztatja a lakosságot , hogy milyen betyárvilág várható.
Én nem akarok diktatúrában élni, szabad szellemű, demokratikus elvű európai polgár maradok, ha te hazaviszed  a parlament épületét, akkor is.