Nőt akarok...

Nőt akarok...
...a Parlamentbe, Magyarország élén egy női Miniszterelnököt szeretnék látni.
Az ellenzék nem tud és talán nem is akar megegyezni egy közös "orbánleváltó"  vegyes felvágottban. Mindenki a saját erejét fitogtatja, de nem látják a fától az erdőt...ez kevés. Egyik párt sem alkalmas önállóan orbán eltakarítására.
Évek óta fikázzuk a másikat, míg fényezzük a saját pártunkat. Ideje lenne észrevenni, hogy a kormány elérte a célját, teljesen felaprózta az uszításával az ellenzéket...ez pont olyan, mint amikor a szénsavas vízből  elfogyott a buborék, jó sz@r lett, senki sem fogja már meginni.
Latolgatásra sincs sok idő, nem tippelgethetünk évekig, ez nem lottó.
Bármilyen fájdalmas is, bele kell törődni abba, hogy a lejáratókampány eredményeképpen nincs olyan férfi jelölt egyik ellenzéki pártban sem, akit mindenki egybehangzóan támogatna.
Mi a cél: elsősorban orbán cseréje. Ehhez tudni kell azt, hogy gyűlöli a nőket, hát akkor miért nem adunk neki egy nőt?! Kapja meg, ettől ideges lesz, kapkodni fog, nem fogja szeretni a kialakult  helyzetet...saját sekélyes értékrendje szerint a legnagyobb ellenfél mint Miniszterelnök jelölt csak és kizárólag egy nő lehetne.
Keressük meg azt a megfelelő jelöltet , akit mindannyian önzetlenül, tisztán tudunk támogatni. Biztosan van ilyen és az is lehet, hogy még nem aktív politikus, ami nem lehet kizáró tényező( hol kezdte orbán és hová jutott?! Na ugye! )
Várom  a javaslatokat, ne habozzatok, akiről feltételezitek, hogy habitusa, rátermettsége, becsületessége szerint megmérettetésre érdemes, írjátok meg, döntsünk együtt, válasszuk az orbántól független Magyarországot!   
 Kép forrás: femina.hu
 szerző: Tarcali Emese