Magyar katona háborús övezetben biztosítás nélkül...

 

Most derült ki a a tűzszerészek sajnálatos balesete után, hogy a magyar katonaságnál szolgálóknak már négy éve semmilyen biztosítása sincs, egyszerűen felmondta a Honvédelmi Miniszter. Milyen tragédiának kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy a tűzvonalban is szolgálatot teljesítő fiainknak külföldön és itthon is legyen biztosítása?! Pillanatnyilag senkinek sincs...tehát azoknak sem, akik naponta kockáztatják az életüket .
Talán nem  kisvasútra, stadionokra, Récsöl szállodájára kellett volna két kézzel szórnod a pénzt Orbán! Milyen ember vagy te? Vegyél magadnak egy játékboltot , ott kiélheted a frusztrált idiotizmusodat, de emberek életével nem játszhatsz! Ezek után nem lennék meglepve azon sem, ha a rendőrségnél sem lenne fellelhető egyetlen érvényes baleset biztosítás sem...mert ugye nincs?! 
Nyilván nem a Honvédelmi Miniszter döntött önhatalmúan a biztosítások felmondásáról, ez sejthető, mert még a tyúk sem tojik nélküled, te vagy a mindenkinek mindent megmondó ember. Ezek meg úgy be vannak sz@rva, hogy még egy kisebb döntést sem mernek meghozni a te engedélyed nélkül.
Ne próbáld meg senkire sem ráverni a felelőtlen intézkedésedet, inkább mutasd be nyilvánosan a rendőrök, a TEK-esek és a katonák érvényes baleset biztosítását is...nem tudom, hogy a tűzoltókról már kérdeztelek?