Tarháló szindróma...

Néhány éve ez az új betegség ütötte fel a fejét Magyarországon, először csak azt hittük, hogy jön meg megy, mint a felcsúti kisvasút...ám egyre inkább krónikus változata tapasztalható mára, mutáns válfajai  a tenyésztett  példányokon is láthatóak. Sz@rházi tarháló, tónisztikus  feltaláló legújabb mutánsunk egy nap alatt tetemes pénzre tett szert ismét, mert a rohamosan terjedő betegség újabb és újabb hallucinációjának köszönhetően valós  anyagi javakat harácsol egyre nagyobb iramban és mértékben, míg bele nem fullad...na, én erre a kóreseményre várok. 

Mértéktelenül lopnak, csalnak, hazudnak a szindrómába került  férgek, mert mint tudható, elsősorban a puhatestű pondrók közül  szedi a remélhetőleg hamarosan áldozatként említhető alanyait ez a fura betegség.
Több helyen is megfigyelhető, hogy végig söpör az egész családon...lásd: orbán a vejét is megfertőzte, azt a derék korrupt tiborczot, ezzel együtt récsöl nevű gyermekének is milliárdokat szórt már el, míg a művallásos pici fiának is pottyantott már némi aprót...a baráti kör pedig a legnagyobb érdemeket tudhatja magáénak. Itt van ez a mészáros nevezetű nagyon gyenge szellemi képességgel rendelkező, mondhatni roppant együgyű buta féreg, aki még a milliárdjait megszámolni sem képes, ez ám a dicsőség! Nincs ám egyedül, van még ilyen ostoba barát bőven.  A koronaőrből lett csupacsali megmondó ember sem akármilyen haver, bőségesen viszi a pénzünket.. de miért is ne tenné, amikor ennek az országnak olyan vezetői vannak, akik most még tőlünk, meg ettől a fránya Brüsszeltől lapátolják ki a pénzt, majd ha elfogy, akkor egymástól is lopni fognak..mert a szindróma csak úgy nem fog megszűnni.
A legnagyobb probléma ezzel az intézményesített lopással párosult betegséggel az, hogy cinikus mosollyal, röhögve közlik, " minden ember annyit ér, amennyije van"  ...itt azért megkérdezném lázár jankót, hogy honnan a büdös pöcegödörből van az Ő 10 éves gyermekének olyan tetemes vagyona...vagy a többi rabló milyen tisztességes munkával megszerzett jövedelemből gyarapodott?! 
Orbán récsöl 670 milliót kapott egy mezei kulinárnoscs főzőversenyre...honnan, mibű?!  Ezek a számok nem egy család életén javítanának, mint ahogyan tóni faszagyerek kis kapzsi markával kaszálja a letelepedési kölcsönből a saját kis korrupt hasznát, vagy matolcsy guba, aki az alapítványain keresztül menti ki nyilvánosan a milliárdokat, de sorolhatnám, mert ez a szarkaáradat már a szart is kilopta a pelenkából. 
Ez csak az anyagi javak példátlan harácsolása, ám itt nincs vége. A törvény, mint az általunk ismert  klasszikus értelembe vett igazságszolgáltatás nem is létezik már. A butaság képviselője retteg az okos embertől, ezért a legmegfelelőbb megoldás, ha elzárja az oktatás lehetőségét a tanulni vágyó értelmes felnövekvő nemzedéktől. Legyen mindenki egyformán hülye ebben az országban, mert a tanult, képzett, okos ember még bajt hozna rájuk...nem, ez nem történik meg, mert ezek az emberek már rég kivándoroltak, vagy éppen készülnek elhagyni ezt az elnyomó kancsal rabszolgarendszert. 
Arról már nem is kell még szót említeni sem, hogy hány halálos áldozata van már a csontra lepusztított retkes egészségügyi  hálózatnak...hullanak az emberek, mint a legyek. Jól van ez így, orbán és bandája szerint aki beteg, fizesse meg a magánkórházakat, ha ez nem lehetséges...hát dobja fel a pacskert.
No, és a kedvenc témám ez a migráncsosdi..hmm, az a köztörvényes körözött bűnöző, aki kölcsönt adott a fidesz fiúknak ( letelepedési kötvény hangzatos néven) képzeljétek el, már nem is migráncs, hanem magyar állampolgár!  Ők jöhetnek, mert az alacsony növésű tolvaj fickók zsebeibe pakolják az euromilliókat...mi meg majd fizetjük lejáratkor a kölcsönt kamatostul vissza. 
Ez a gusztustalan tarháló brigád kivezetni szándékozik Magyarországot a demokráciából, Európából, az emberi jogokhoz való  rendszerből is. Nem kéne hagyni...