Tudta?

Tudta?

...hogy a magyar kormány  alul képzett, lehetőleg erőszakos jellemmel rendelkező, gátlástalan, cinikus, bátor rablótársakat toboroz. ( jöhet más országból is bárki, aki megfelelően gusztustalan)
Ehhez  fosztogatóképző szakirányú tapasztalattal rendelkező vezető beosztást betöltő kormánytisztviselői képzést biztosít. 
Lehetsz fel,- vagy kitaláló, migráncsozó, roma felzárkóztató programban 1,6 milliárdot eltüntető 6 osztályos farkas flóri, nyugdíjpénztár kifosztó, a rohadt brüsszeli  csilliárdos támogatás haszonélvezője ( lásd: tiborcz, mészáros ...)  vagy barátkozhatsz récsöllel- aki egy mezei főzőversenyre is 670 milliót tud összelapátolni csettintésre. mészáros, vajna, tiborcz, habony, antilop és a többiek  kiváló oktatói háttérrel rendelkeznek, lásd: Lázár is kipendült anyagilag...és még sokan mások is.
Tudta?
...hogy a fentiek következményeképpen Ön már most egy frusztrált, megalázott, megfélemlített rabszolga?! Mellesleg anyagilag és erkölcsileg is már megsemmisített testi-lelki toprongy lett minden Magyarországon élő ember. 
Takargathatjuk a szegénységünket, félthetjük a gyerekeinket a valós jövőtől... de ezzel csak tovább tápláljuk a pofátlan, féktelen szabad rablást, az emberi értékek sárba tiprását, az erkölcs, szabadság megcsúfolását, a tisztességes élethez való jog komplett eltüntetését, amit ezek a minősíthetetlen Kossuth téri  bűnözők egy társadalommal szemben művelnek.
Tudta?
...hogy egy defektes beteg elmének köszönhetően az emberi jogok elsorvadnak Magyarországon.
Tudta?
...hogy ebbe mindenki belepusztul. Ön is.