Neked építi orbán a börtönöket...

 

Nem véletlen, hogy az észak koreai magyar diktatúra  rezsim egy vagon börtönt építtet, történetesen kilencet egyszerre. Nem gondolnám, hogy ennek az oka az lenne, amit a goebbelsi kommunikáció hirdet, hogy túlzsúfoltak a börtönök, ezért orbán- a jóságos- roppant mód aggódik, hogy a szerencsétlen elítéltek nyomorognak...ugye, ezt azért nem ettük meg?! Hogy a bánatos... ( itt bájerzsótit idézném hosszasan, kérem szabadon kiegészíteni) érdekelné orbánt meg ezt a zseniális aggódó kormányt, hogy egy cellában hány ember raboskodik?! Elárulom, hogy egy mákszemnyit sem foglalkoznak vele, mint ahogyan az éhező gyerekek sem szempont, valamint a legyekként hulló beteg lakosság sem az, meg még nagyon sok más sem érdekli a diktatúra gyakorlóit.
Milyen indíttatásból épülnek a börtönök? Nem kell hozzá különösebben nagy okfejtés, mert összeáll a tervük, ami így néz ki, most kapaszkodj meg, mert ez már tényleg a szabadságod látványos megsarcolása lesz.
Orbán egy megerősített kerítést húz Magyarország köré, tehát dupla drótkerítés védi majd a mi országunkat...kitől??? Nem a bevándorlók miatt készül az atombiztos kerítés, hanem a későbbi disszidensek ellen. 
Orbán kivezeti Magyarországot Európából, tehát totális diktatúra lesz, aminek egyenes következménye, hogy a disszidálni szándékozó  polgárok megfékezésére kell a drótkerítés és persze a kilenc most épülő börtön, amit politikai elítéltekkel fognak megtölteni.  A besúgórendszer kiépülésével három emberre jut egy besúgó... hogy tudd, mit is jelent ez: mindenhol megfigyelnek, a szomszéd, a házmester, a boltos, még a barátod is... korlátozott internet elérés lesz, a tömegkommunikáció elzárja Magyarországot nem csak Európától, de a világtól is.  Bárkit bármikor bármilyen jogcímen be lehet majd börtönözni.  A megfélemlítés lesz a legnagyobb erő, amit a goebbelsi kommunikáción túl gyakorol majd  az orbán rezsim rajtad. 
Persze, ezzel együtt ne gondold, hogy dúskálni fogsz a javakban, örülj, ha enni lesz mit.
Fentiek valószínűsíthető megvalósulásához ne felejtsük el, hogy már  korábbi ilyen irányú intézkedést is hoztak, ami egyértelműen a totális diktatúra kiépítésére utal, mint pl: az új személyi igazolványok ingyenes lecserélési lehetősége ( szintén a jóságos orbán áll mögötte, aki ingyen bárkinek bármit is ad, erről aztán köztudottan híres is, megetted?) az új azonosító okmány már nem jogosít fel az országhatár átlépésére...hmmm, míg a korábbival egész Európában szabadon lehet utazni. Ez sem furcsa?! De elég, ha megnézed, hogy kinek a kezében van az igazságszolgáltatás... és egészen véletlenül éppen  a Közigazgatási Bíróság ( mutyiügyi) felállítását próbálják a torkunkon lenyomni...ez nem más, mint diktatúra, még ha nehezedre is esik belátni a tényeken alapuló valóságot, ez már rég nem demokrácia. 
Gondolkodjatok, kérlek Titeket....rakjátok össze , hogy egy ilyen jellemmel megáldott sz@rházi képes lenne-e valóban arra pénzt áldozni, ami a börtönökben jelenleg raboskodó emberek kényelmét szolgálná?!  
 Ugye, hogy elképzelhetetlen...hát erre számíthatunk a hamarosan ellentmondást nem tűrő magyar orbáni diktatúrában...ha nem teszel ellene már "tegnap", később a börtönből már nehéz is lenne...