Orbán toporzékol...

 

...Micsoda fordulat, megvertük orbánt! Még 1 millió érvényes szavazatot sem szerzett a  kvótanépszavazáson . Hogy miért?! Mert otthon maradtál Te is, nem mentünk el szavazni, ezzel legyőztük a hazug kormányt, megszégyenülten, őrjöngve  kullogtak..
Próbálkoztak pedig rengeteg hazugsággal, megfélemlítéssel, zsarolással, vesztegetéssel, de nem értek célt.
Ám ezt már felismerték az emberek, így orbános eszközökkel várták október 2.-át.
A fidesz aktivisták már korán reggel megjelentek a falvakban, városokban. Vittek cukrot, krumplit, édességet ( ezt a módszert már a mesékből is jól ismerjük, ugye?! )  egyszerre indultak házról házra , mindenhová becsengettek. Legnagyobb meglepetésükre senki sem nyitott ajtót. 
Hát persze, hogy nem voltak otthon az emberek. Október 2. Ezen a napon országosan reggel 6 órától este 6 óráig a Kétfarkú kutya Párt Csere-bere napot hirdetett. Óriási volt az érdeklődés, hiszen itt pénz nélkül cserélni lehetett mindent...a vasalót cumisüvegre, a kinőtt nadrágot iskolatáskára,  a fazekat meleg takaróra, micsoda lehetőség volt ez mindenki számára, kit érdekelt orbán népszavazása?! 
Jómagam is ott jártam, rettentően élveztem ezt a napot, Bolhapiac lett az egész ország és még pénz sem kellett hozzá. Életem egyik legjobb napja volt ez. Egyszerűen zseniális ötlet, a lakosság pedig boldog, mindenki sikerélménnyel tért haza ezen a napon...mert választottak...  amire szükség volt , ágyneműt, kávéfőzőt, télikabátot...
.