Gazemberek...

    Gátlástalan módon tisztességtelen, aljas eszközökkel is képes lenne a kormány megfélemlíteni a lakosságot. Az erőszak döbbenetes méreteket öltött, már semmi nem számít...csak a hatalom megtartása bármi áron.
Elképesztő a félelemkeltés fokozása, a robbantás a Teréz körúton vajon kik ellen és miért történhetett meg? 
Tippelhetünk, mint ahogyan ezt mindannyian meg is tesszük...
A legbölcsebbek szerint ( ők az orbán hívei) ez bizony terrorcselekedet volt, ezért kell elmenni október 2.-án szavazni, mert ezek a terroristák megtámadják Magyarországot. ( haha...ilyen ostobából nem kevés van...csak a valódi terroristák ezt meg ne hallják, mert jönnek és megmutatják magukat, ahol félő, nem ilyen jellegű lenne egy robbantás..meg talán a helyszín sem egy  nem használatos kapualj lenne... )
A rendőrség azt hangoztatja, hogy a két szerencsétlenül járt járőrt kívánták kivégezni. Kik?!  Na, itt álljunk meg egy pillanatra...csak egy apró megjegyzést engedjünk meg magunknak: 23 és 26 éves fiatal rendőröket miért akart volna kivégezni egy középkorú, vagy inkább idősebb férfi?! Szerelemféltésből biztosan nem...uzsora kölcsön miatt sem valószínű...a két sérült rendőr nem drogos, nem alkoholista, semmilyen alvilági csoporthoz sem tartozik...  így nagy valószínűséggel ilyen indíttatással haragosuk sincs. 
Egy percen belül ott termett két civil nyomozó...hmm( kihallgató tisztek civilben este 22 óra után az utcát járják?!  Azt gondoltam eddig, hogy ők irodai munkát végeznek, akiknek rendre délután lejár a munkaidő...és egészen  véletlenül több tucat rendőr termett a helyszínen perceken belül) 
A kiflitolvajról a fantomképet közreadják mindig, de a robbantóról még nem láttuk...
Ne felejtsük ki a latolgatásból azt sem, hogy mi van, ha egyszerűen csak egy bolond robbantott?! ...jójó, de honnan tudta, hogy az ott lakó  hajléktalan éppen házon kívül lesz? Talán kivándorolt, mert azóta sem került elő...
A legpikánsabb és egyben a legvalószínűsíthetőbb az a feltételezés, ami nem más, mint a már jól bevált fideszes "megoldófiúk" mesterségesen gerjesztett félelemkeltése egy profi igénybevételével. Hmmm...a fél ország ezt így gondolja a közösségi oldalak szerint. Kétségtelen, hogy  egy egész ország együttérzése rendőrök elleni támadáskor  jelentősebb, mint civilek esetében...ezt a gondolatsort még folytatni sem merem, olyan megbotránkoztatóan félelmetes még a feltételezés is, hogy esetleg valaki képes lenne erre is a hatáskeltés érdekében...ugye, nem?!
 
Szomorú ez, mert gyakorlatilag ez már jelenthet valamit... történetesen azt, hogy egy hazug, minden hájjal megkent bűnöző kormányunk van. Ilyen  feltételezés nem is merülhetne fel a korábbi egyik kormánnyal szemben sem...azért nem, mert eddig még nem volt példa arra, hogy a hatalom megtartása és  a társadalom teljes kifosztása, elnyomása  érdekében az erőszak összes eszközével egy kormányon lévő hazug diktatúra  térdre kényszerítse a lakosságot.  
Nem vagyok jós, ám mégis attól tartok, hogy ezek a válogatott bűnözők még mást is tervezhetnek a félelemkeltés állandósulása érdekében...nem létezik számukra semmilyen gát, a legborzasztóbb rémálom is valóra válhat Magyarországon. Mi lesz a következő, talán  jönnek a gyilkos vírusok is?!