Ha igaz volna...

Ébren álmodom...és látom amint tarlós pista könyörög Magyarország új Miniszterelnökének, ahogy sírva pocskondiázza habonyt, de hiába...a 42-es számú kalodába kerül a Kossuth térre, ahol a tömeg úgy araszol, mint annak idején Lenin Mauzóleuma előtt .... csendben, némán ...csak néha titokban köpnek egyet-egyet, mindenki tartalékol valakinek. 

Tele a Kossuth tér a hazaárulókkal, a város pedig kíváncsiskodókkal, az M7-M1 bevezetőjétől áll a sor, mindenki szemtől szembe akarja látni ezeket a gazembereket, elképesztő...már 6 hete ömlik a nép , kalodába zárt oligarchákból nyílt kiállítás, az eddigi valaha is látott legnagyobb. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel éjszaka is látogatható, a közvilágítást még a Tiborcz művek szerelte be, ezért hozz magaddal zseblámpát! 

Rezsiszilárd beszorult , nem gond...mire vége lesz a kiállításnak, már könnyen kicsúszik, 3 hónapra tervezzük. A 2015-ből ismeretes migráncsoknak juttatott fidesz általi teljes ellátást biztosítjuk mi is a számukra. Így a kosztfelelős az Atyaúristen. 

Mészáros, Tállai és vajna 7XL -es ketrecben tekinthető meg, igaz már Shrek kivitelben, ezért a fiatalabb korosztálynak is javasolt a kiállítás történelem óra keretén belül, egyben ajánlott mint tanulmányi kirándulás.

Elég nagy a hangzavar, sunyi sanyi kiabál: meleg van, hozz egy csapolt péter! ...válaszul csak ezt kapja: nem megy, meg van kötve a kezem...

Récsöl kulinárnoscs multjára tekintettel lecsóban ül ,míg apukája egy zsák szotyihéjban várja a focirajongókat...tessenek vele bátran passzolgatni, azt szereti (zavaros a tekintete,a látogatókról azt hiszi, hogy tekesek)!

Petike rázza a kalodát és folyamatosan hisztizik, szerencsére kósa nyugtatja, hogy ha innen kijutnak, semmilyen zsóti lóháton majd elviszi őket a szomszédos Etiópiába (hiába mondtam lalinak, hogy Etiópia szegény ország,és nem is a szomszédunk.. de Ő tompikára hivatkozva azt mondta, gyakran hallotta tőle az etiópium szót, ezért tudja, hogy az biztonságos hely...).

A Parlament lépcsőjén kiemelt helyen ücsörög balog erdő péterrel, a kiállítás teljes időtartama alatt szórható rájuk az áldás.
Flóri az egyedüli aki mentesülhetne a kaloda fogságából, csak egy feladatot kapott: ha meg tudja mondani, hogy hány nullát tartalmaz egymilliárd-hatszázmillió forint, akkor máris szabad. Nem tudott élni ezzel a lehetőséggel.

matolcsy mosolyog szünet nélkül ,a bámészkodók valamivel etethetik, mert azt mormolja: ez blöff, blöff, blöff.
Lézer jánosunknak tükröt mutogatnak, miszerint mindenki annyit ér amennyije van, hát azon a sz@ros gatyán kívül nem sok mindent látok rajta...jelen pillanatban tóni a legvagyonosabb árpival, őket guccsi savanyú cukorral lepték el a méhek. 

A következő sírásó versenyt a kiállítás utolsó napjára hirdették meg, eddig 6 742 519 ember fizette be a nevezési díjat.