Hajrá Mi!

Nem kell itt semmilyen stratégia a Habony kormánytól, kinyírja magát dalolva a baloldal...csak az a pici bajom van ezzel, hogy gyakorlatilag így minket is. 
Csak bámulok, hogy ott hevert a földön egy "húszezres", de a DK meg az MSZP csak egymást lökdöste, hogy ki vegye fel...addig-meddig, míg a fidesz lehajolt érte és egy mozdulattal felmarkolta Dunaújvárosban, szép volt fiúk! 
Olyan remek pozíciót tudhat magáénak az ellenzék, hogy pártokra tagolódva kivétel nélkül szinte mind rendkívül táltos, no meg micsoda büszkeség dagad a keblükön, hajaj! Fotó Gyurcsánnyal, ez nagyon szép és még csak nem is irigylem, hogy én miért nem rakhatok ki ilyet magamról (megjegyzem: nem is szeretnék mással sem)...de kérdem én: tényleg ez olyan fontos, hogy hetekig naponta újratöltve itt díszelegjen a faszbukon?! 

Fényezzük magunkat, mint a talp nélküli cipőt. Attól az még lyukas, nem kicsit...kinek szól ez a lájkokat kikényszerítő műsor? 
Ha és amennyiben az ilyenektől nincs fontosabb teendője az ellenzéknek, akkor a tagoknak sem kell egyik párthoz sem tartozni, mert a teadélutánhoz ez nem feltétel.

Közben a fidesz mintegy 40 emberrel egy akkora vulkánt épített, aminek a tetejéről ezek a tűzokádók néznek le ránk. Na nem lifttel vagy helikopterrel kerültek oda fel, hanem a bamba viselkedésünkkel toltuk alájuk folyamatosan a lépcsőfokokat egyre nagyobb iramban. Már tényleg csak pár lépés és a csúcson lesznek. Nem kéne megvárni, hogy fellépjenek ...akkor kitör a láva, ami megállíthatatlan lesz. 

Mi a különbség az ellenzéki pártoknál a célban? Nyilván az elvek között vannak eltérések, de a cél nem orbán leváltása, nem a demokratikus szabad gondolkodás visszaállítása lenne?! Mert ha nem így van, akkor néhányan beolvadhatnak a fideszbe, a resztli végre súrlódások keresése nélkül egy cél irányába sürgősen kezdjen el vágtatni, mert ez a ló rövid időn belül úgy ledobja a lovasát, hogy legalább 30 évig fel sem áll.
Egy ilyen diktátort itt Európa szívében megtűrni már 6 éve, több mint szégyen. Viccnek tűnhetne, ám mégsem az...Récsöl viszi a hazai szállodák nagy részét, Gáspár meg majd elmagyarázza, miért jó ez nekünk, ejnye...nem szúrja a szemét az ellenzéknek, mindent benyelnek?! ...mert én nem kérek ebből . 
Az én gyerekemet nem fogják tudatlan buta fideszesek korlátozottan oktatni! rezsiszilárd , kósa, vajna, habony, mészáros, tiborcz, és még jó néhány együgyű bunkó fogja megmondani, hogy mennyi nyugdíjat fizessek anyámnak, hogy mikor és mit nézzek az interneten, miért ne utazzak külföldre, miért fizessek még több adót és miért kereshetek közmunkásként még kevesebbet... közben pedig azt látom, hogy a kis suttyó rogán tóni egy jó étteremben a családjával (+anyukát is elvitte) kifizeti egy ebédre egy közmunkás havi bérét?! A sírásóversenyre lassan mindenki benevezhet, mert nem lesz más módja a szociális temetésnek, csak ha magad ásod ki a gödröt...igaz, a fidesz már ezt rég megtette...nekünk.  
Még nagyon sokat írhatnék, a lista olyan hosszú, hogy napokra lenne szükség csak a felsorolására . Mire azt hiszed, hogy éppen a végére értél, rá kell jönnöd, hogy csak ma további gaztettekkel bővült, tehát végtelen... mert amíg tehetik, gyarapítják.