Janikám!

Mi a pék füle folyik ott nálatok?!
A te feladatod az uniós közbeszerzések szabályosságának az ellenőrzése, feletted már csak a plafon van, ezért nem értem, mi ez a vizsgálódás?!

Évek óta szinte te vagy az egyetlen olyan ember ott, aki maximálisan laza, fergeteges cinizmussal spékelt kiváló modorral megáldott, lehengerlő ellentmondást nem tűrő a fellépésed. Ezzel a zseniális kommunikációval eddig mindenkit elküldtél a helyére. Most mi van? 

Arról volt szó, hogy az a Tiborcz viszi a pályázatokat, mi meg megcsináltatjuk olcsón a munkákat alvállalkozókkal, így belapátolhattunk egy vagon pénzt, még ha a javát az Orbán veje is vitte el. Mivel a felügyeleted alá tartozik az egész cécó, nem gondoltam, hogy ez előfordulhat. Mi lesz az új villánkkal olaszba, most vettünk nyárra hajót az Adrián egy kis szigettel, a lakóautónk éppen rendszámra vár, a gyerekeknek megvettük a párizsi lakásokat, soroljam még, hogy milyen kárt okozhat ez a sz@r, ha kiderül, hogy kaptunk belőle? 

Janikám!
Te is szépen gyarapodtál, budai lakás a gyereknek, no meg gondolom...külföldi hacienda cselédekkel, európai lakások, bankbetétek, helikopter leszállópályával...ezeket csak úgy hallottam ...nem a fizetésedből vetted te sem.
Ezeket nem veszélyeztetheted, libbenj oda ahová kell és intézd el ahogy szoktad, mert ez a hírverés nem hiányzik.

Még valami: nekem ebből elég volt, berendezkedtünk a külföldi életre, minden megvan hozzá, a nyáron kitelepülünk. Ebből a pár milliárdból életünk végéig szépen éldegélhetünk, a gyerekeknek is már mindent elrendeztünk. Tudom, hogy mire készültök, bolond aki itt marad és megvárja , hogy bezárjátok a határokat és elszigeteljetek mindenkit a világtól. Most mondod magadban, hogy nem szabad ezeknek látni, hogy milyen a jóléti társadalom, jobb ha egymást nézegetik , így csak arra tudnak irigykedni, hogy a másik nem szárnyat hanem combot vesz a boltban....

Janikám!

Csinálj valamit ezekkel a kutakodókkal, ha másképpen nem megy csukasd be őket, oszt csend lesz.

Ölellek:
Barátod