Sakk

Az orbáni kormány lopása elképesztő méreteket öltött mára, felsorolhatatlan a napi bűnlajstrom, amit elkövettek...ám ez mind "csak" gazdasági bűncselekmény.

Ami ettől lényegesen nagyobb bűn, hogy az embereket úgy verik le mint sakkbábut a tábláról.

A rokkantakat már leírták évekkel ezelőtt, nincs rájuk szüksége a kormánynak.
A betegeket folyamatosan gyógyíthatatlan állapotba kergetik az egészségügy lerohasztásával (nekik nem kell az állami ellátás, meg tudják fizetni a privát orvost) aki nem képes a saját egészségéért fizetni, hát pusztuljon el, semmirekellő, hasznot nem hajt, beteg ember nem kell...

A szegények, az éhezők nem életre valók, nincs már akaratuk, nincs erejük, frusztráltak, gyengék, haszontalanok...Ők sem kellenek.

Az oktatásban kizárólag azok a pedagógusok maradhatnak meg, akik képesek lesznek a diktatúra által megkövetelt nevelési programot tanítani, hogy derék utánpótlás legyen az embergyerek alapanyagból.

A valaha erős középosztály elszegényedett, közülük kerül majd ki a fidesz rendszert kiszolgáló 4 milliós közmunkások tábora, ha behódolnak...zsákutca, semmilyen más pénzforrás nem lesz számukra (orbáni rabszolgaság).

Ezzel egyidejűleg a nyugdíjak elsíbolásából eredendően megtizedelik a 40 évet tisztességben ledolgozó, adófizető nyugdíjasokat is, mert nincs már fedezet a nyugdíjakra sem...rég elherdálta a kormány, tehát púp a hátukon az összes nem aktív idős ember.

Fentiek alapján feltételezhető a szándékosság, a gyenge, elesett, szegény és beteg embereket nem akarja ez a kormány megtartani, hiszen részben esetleg köztartásra szorulnának, de a kormány senkit nem kíván eltartani, ,..pedig ezek az emberek teremtették meg a jelenleg is folyamatban lévő fosztogatásukhoz az alapokat. 

Ne engedd, hogy gyermekeid, idős szüleid ilyen sorsra jussanak, nem érdemlik meg , vigyázz rájuk és gondoskodj róluk...ha itt nem, akkor egy másik országban...ez csak Rajtad múlik, ne hagyd, hogy nagyszülők nélkül nőjenek fel a gyerekeid!