Mondanám, hogy " drága barátom, Viktor!"...

...ha már olvasnám a hírekben, hogy ez a derék orbán viktor, éppen úgy mint Soros György 37 milliárd dollárt adományozott jótékony célra.

Mennyi pénz ez az összeg forintban...hogy elképzelni is lehetetlen olyan irdatlan sok...37 milliárdot szorozzunk meg még 260 x , bődületes  
Ez a "gonoszsoros" mekkora játékos lehet, hogy így kicseszett az emberekkel?! 
Micsoda merész húzás, ennyi pénzt alapítványoknak adományozni, amivel a második legnagyobb jótékonysági szervezet lett ez a Soros- féle  egész Amerikában... no persze, azt azért illik tudni, hogy  mindössze 325 millió ember él Amerikában, míg Magyarországon már lassan 9 millió is! Sőt, közel 10 millió, ha az állampolgárságot kapott szomszédainkat is számolom, no meg a letelepedési kötvénnyel érkezett bűnözőket is..
Tehát ez annyi pénz, mintha a mi óriási nagy országunk teljes lakossága valamivel több, mint 1 millió forintot kapna...na nem együtt, nem, nem...mindenki egyenként, beleértve  a ma született csecsemőt is.
Addig értem, hogy valakit fikázni kell, akár húsz milliárdos plakátkampány árán is, aki jó messze van és köze sincs a viktoros közönséges lopásokhoz...na de miért pont ezt az embert?! Dögöljön meg a lovam, ha értem...
Soros György meglehetősen művelt, mellékesen roppant gazdag , továbbá szerény is, ám nekem mégis azon tulajdonsága tetszik a legjobban, ahogyan ezt az orbános kitalációs támadást kezeli, gyakorlatilag sehogy, azaz nem is reagál semmire, nem érzi azt, hogy védekeznie kellene, nem is támad vissza... nem köpköd senkire sem, vajon miért?!  Tippelek: azon egyszerű oknál fogva, hogy tud  viselkedni, minden körülmények között, tán még okos is lehet...az biztos, hogy nem láttam még Bahreinben rózsaszín pendelyben csámpázni, de a tökét sem vakargatta  még a gyűrött nadrágja zsebéből egyik kezével sem...míg a másikkal Lord orrtúrózott.
Ej, Viktor! 
Nagyon, de nagyon szeretném, ha a barátomnak tudhatnálak, ám azt hiszem, ez sem fog menni.
Jut eszembe...a nyugdíjalap lenyúlásakor amit elvettél, hová tetted?! Azt mondják sokan, hogy akkor és abból kezdted el megvásárolni ezeket a remek erkölccsel bíró embereket, mint mészáros, vajna, habony,  rogánytóni, szijjartó, pintér- meg még jó sokan önként is futottak a lopott pénzért júdáskodni... úgyis mint a példaértékű "nagyon becsületes" ember hírében álló Erdő Péter bíboros mester, aki feltehetően szintén úgy hazudik, ahogy fideszéknél azt kell.
Közben az ország sötétségfelelős pistije ( orbán récsöl férje) sorra markolta fel a silány minőségű munkáért a vaskos euromilliókat attól a rohadék Brüsszeltől, mert azért a pénzük nem büdös...főleg, ha pályázati úton érkezett, persze pályázat nélkül...midössze récsölnek kellett a "sajátlábánállni" oszt jónapot. Rendkívül gusztustalan módon nyilvános lopással fosztogatták az országunkat a szemünk előtt. ..sőt teszik ezt ma is mészáros ostoba lőrinccel együtt.
A kis pulykatojás képű csibeszar-taposóból is mi lett, nahát! Kötvényekkel üzérkedő hazaáruló, aki válogatás nélkül adta el a magyar állampolgárságot mindenféle kontroll nélkül a köztörvényes világraszóló nagy bűnözőknek. Persze, Ők nem migránsok, nem..de nem ám...mert Ők mind magyar állampolgárok. Ez ellen sem tiltakozunk, mert " mink eztet így szeressük" ugye?!
Annyi mindenről szeretnék írni, de sem idő, sem papír nincs annyi, hogy e világi életem elegendő lenne rá.
  Ezek a disznósággyárukkal  a nem bocsánatos bűnök sorozatát  nyomják szüntelenül, hiszen nincs egészségügy, nincs orvos, fertőzés meg várólista van..és sajnos van bőven az értelmetlen korai halál. Nincs semmilyen méltányossági alap, nincs Lipótmező, nincs rokkant sem ebben az országban, mert orbán bűnözése ideje alatt mindannyian egészségesek lettek.
Közben a munkanélküli szülőket igyekeznek a törvény új szabályozása értelmében a szintén munkát kereső gyermekeik eltartani, mert kötelesek...ám ha nem megy, szinte versenyt futnak az élettel, aki hamarabb feladja, az lesz öngyilkos. 
Tanulni kell, hallottam ezt sokszor gyerekkoromban. Igen ám, de hol??? Balog Zoltán bűvésziskolájában? Ki tudja, mi van ott...mert oktatás az bizony nincs, lebutították a fideszes szintre és talán ez fáj a legjobban, mert a gyerekeink...visszafordíthatatlan, jóvátehetetlen maradandó sérüléseket okoztak ezek az  ööö, hogy is mondta Simicska? (!) Gyakorlatilag a gyermekeink jövőjét is elvették, megmérgezték. 
Bevallom, kezdek igazán aggódni. 
A sejtelmes, félrevezető kommunikációjuk arra engedtet következtetni, hogy világraszóló nagy pimaszságra készülnek.
Úgy vélem, hogy a nyugdíj ellopása, a szólásszabadság és az oktatás minimumra történő lenyomása, a félelem otthonokba történő beköltöztetése, az egészségügy lerohasztása, a gyűlölet mindennapi jelenléte csak apróságnak tűnhet a paksi mutyival együtt sőt az eddigi gigantikus mutyi is csak előjáték ahhoz képest, amire most gyúrnak. 
Milyen rettenetes bűn elkövetésére készülhet az a banda, amelyikről  tudjuk azt, hogy 2018. március 31.-ig kevesebb mint fél éven belül (! ) a 2020 -ig terjedő lehívható összes Uniós támogatást ki is fizetik maguknak...vajon miből kíván ilyen mértékű - vagy nagyobb -  rendszeres bevételi forráshoz jutni majd, amikor közel 3 évig egy buznyákot sem tud Brüsszeltől kicsikarni...hmmm..gondolatébresztő, sőt kifejezetten rémisztő és izzasztó.
Már az összes létező, sőt kitalált mutyit is  megvalósították, egészen véletlenül lecserélték a nemzeti valutánkat is, a nem is olyan régen kibocsátott  papírpénzeinket is bevonták, vagy december 31.-ig megteszik. 
Senkinél sem szól a fejekben a vészcsengő?! 
Tudod Viktor, te soha sem lehetsz a barátom, mert azt tudom, hogy embernek lenni nagyon nehéz, de másnak lenni nem érdemes...ezen gondolat mentén én már nem leszek sz@rból.