Új év

Micsoda új év!  
Pompásan működik a teljes lakosság megalázása, hihetetlen mértékben robog a sebes rablás gőzöse, a cinikus pofátlan kommunikáció soha nem látott magasságokban szárnyal. Valami fergeteges a kiépített feltétlen biztonság a további garázdálkodásra. 
Micsoda demokrácia! Példátlan, még a diktatúrában is páratlan.

Nincs kedvem felsorolni, hogy már mennyi gombócot nyeltünk le...elszomorít az oktatás lebutítása, az egészségügyi dolgozók megalázása, a nyilvános cinizmussal spékelt köztörvényes lopás, nem utolsó sorban a sok éhező gyerek, de nagyon hosszú a sor.

A földeket mosolyogva megszerezték lázárok, gázszerelők, arra minden tekintetben méltatlanok....a TV2 a "rátermett" fodrászé lett, a kassza üres, kifosztották. 

Nagy a baj... sok a nyugdíjas, ám a nyugdíjalap már rég elfogyott. 
Kb. 800 000 - 1 000 000 ember hagyta el az országot, a korábban beígért " egy millió új munkahelyre", igaz, nem mondták, hogy ez külföldön lesz...
Na, Ők már nagy százalékban nem is jönnek vissza, így az idén még nagyobb lesz a káosz, mert aki eddig utalta haza a pénzt, ebben az évben már viszi a családot is...tehát sem pénz, sem gyerek, sem pedig aktív dolgozó munkaerő nem lesz.
Ki fogja eltartani ezt az óriási nagy stábot, amit a kormány üzemeltet?! Miből fizetnek nyugdíjakat? 

Szerény számításaim szerint az új év kötelező jelleggel új otthont is jelent, pucoljon, aki még tud, mielőtt késő lesz...

Hogy miért?! - mert nincs oktatás, nincs nyugdíj, nincs egészségügy, nincs közbiztonság, nincs sajtószabadság, nincs méltóság, megbecsülés, erkölcs.. Ezzel szemben van: óriási nagy frusztráció, cinikus pimasz kormányzás, rengeteg stadion, köztörvényes bűnözés, általános rossz hangulat , a legnagyobb számú elhalálozás, ebben élen járunk! (szívinfarktus) 
Már minden értéket elvettek a lakosságtól, csak az önbecsülés maradt, amivel menni kell. 

Boldog Új Életet Mindenkinek!