Orbán szedd a sátorfádat!

Orbán szedd a sátorfádat, Magyarország szégyene vagy

Ekkora nagy sz@rkupacot még a büdös életben nem hordott az ország a hátán.
Lejárattad magad, de sajnos minket is.  Kiraboltad az államkasszát, becsaptál mindenkit.
Cinikus intelligenciamentes vigyoroddal helyettem te ne beszélj , ha lehet ki se nyisd a szád, mert csak hazugság ömlik ki belőle. 
Sorra halnak meg az emberek, a betegek száma a csillagos eget veri, 3-400 napot kell várni egy műtétre?! Milyen rendről beszélsz te balga, ( ne érts félre ..ez nem belga és nem is foci) szerinted az rendben van, hogy a kis vacak rogán balsors nem csak lop nagy tételben- mert az úgy olcsóbb, gazdaságosabb-  hanem még fröcsög is ... az is rendben van, hogy az éhező gyerekek közül egyre több nem tud már iskolába sem járni?... vagy mennyire van rendben az, hogy elloptátok a nyugdíjakat?! Miféle oktatás lenne az, ahol csak a fidesz hazugságait oktatnák??? Te mit gondolsz, hogy ebben az országban mindenki hülye? Ki jogosított fel téged  arra, hogy üzengess Brüsszelnek, mint valami piaci kofa, nem hallottál még a protokollról? 
Amióta államosítottátok az áramszolgáltatót, azóta mindenkinek többet számláztok, rezsiszilárd a családját támogatja, farkas flóri a 6 osztályával milliárdokat lophat el?! Az iskolázatlan varázsló  koronaőr szintén milliárdos a világ bambája mészárossal együtt, míg a mélybunkó vajna mint vagyonos szarka pöffeszkedik...kizárólag szemétre való salak emberekkel vetted magad körül, csak ők alkalmasak erre a gané munkára. Egyetlen tisztességes ember sem lenne képes téged szolgálni, már nincs az a pénz.
Elegünk van belőled, semmirekellő, kártékony selejt példánya vagy az emberiségnek.