Menjünk Cirkuszba!-Poloskai Áder Anna elintézte!

Menjetek ti mindannyian vissza az iskolapadba, mert még az általános iskolai bizonyítványra sem vagytok érdemesek!
Láttuk az eddigi látszatintézkedéseiteket, ami csak kártékonyan hatott a nebulókra.Mint egy rakás szerencsétlenség meresztitek a farotokat, eddig még egyetlen normális ötlet nem esett ki a buta fejetekből.
Ki az a nagyon gyenge nálatok, aki kitalálta, hogy a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz  előadására jogosító belépőjeggyel jutalmazza?!
Elképesztő ez a megalázó pimaszság, amit nehéz lesz választékosan tolmácsolni...gyerekeknek?... jó, a legjobb tanulóknak?...Budapesttől 200-400 kilométerre?...küldtetek cirkuszjegyet?! Mennyit, mindenkinek egyet? Záhonyból egy 9 éves gyerek hogy a fenébe jusson el a budapesti  előadásra, mivel, miből, kísérő nélkül?! 
Ti tényleg csak ennyire vagytok képesek?! Építeni, adni semmit! Rombolni, kárt okozni, azt tudtok..egyetlen egy gyermekpszichológus nincs köztetek, aki elszégyellte volna magát még időben és elküldött volna mindenkit a  bánatba?!  
Kiosztott a KLIK 112 ezer darab cirkuszjegyet,(csak remélni tudom, hogy nem egy napra és azonos kezdési időpontra szól mind...mert csak 1850 férőhely van) a  műsor pazar...elkúrtátok pontosan ennyi gyerek kitűnő bizonyítványának az értelmezését, rátestáltátok a szülőkre a feladatot, hogy a gyerekük lelkét gyógyítsák meg a ti felelőtlen, példátlan szélhámosságotok miatt. 
Pakoljatok össze és sunnyogjatok el egymáshoz , mert ha jót tenni képtelenek vagytok, legalább ekkora kárt ne okozzatok!
Várom a bocsánatkéréseteket egy megtisztelő, alkalomhoz illő dicséretes ajándék kíséretében 112 ezer példányban.
Még valami: 112000 darab cirkuszjegy azt jelenti, hogy 8 héten át minden előadásra a gyerekek kapták a jegyet, rajtuk kívül senki sem láthatja a Fővárosi Nagycirkusz előadását egész nyáron, hiszen minden jegy elkelt...egy kísérő sem mehet be egy 6-8-10 éves gyerekkel, gratulálok!..Persze, ez már tartalmazza az esti 19 órai kezdésű műsort is, a vidéki hogy menjen haza?! És végül még egy apró lórúgás: a jegy névre szól, nem átruházható...