Egy kiló kenyér 1700 ft lesz?

 

Hogy orbán is megértse.. legyen népszavazás arról, hogy egy kiló kenyér ne legyen 1700 forint.
Az október 2.-ra meghirdetett népszavazás okafogyott, gyakorlatilag olyan kötelező betelepítésről szól, ami nincs. Nincs büntetés, nincs semmilyen szankció, nincs miről szavazni...vagy mégis? 
Ez a kormány által kezdeményezett "népszavazás" pontosan olyan, mint a szocializmusban. A Hazafias Népfront közreműködésével kerültek a jelöltek fel a listára, amire kötelező jelleggel mindenki elment szavazni...mi sem bizonyítja az eredményességüket jobban, mint a megválasztottak 98-99% -os támogatottsága.
Még egyszer, hogy valóban érthető legyen: a népszavazás a demokrácia része, amit most orbán szintén megcsúfol. A kormány kezdeményezésére írtak ki népszavazást...aminek valós célja az ország kivezetése Európából, orbánnak ez csak eszköz, már megint az emberek hiszékenységét használja ki, sima átverés.
Nincs realitása- még - annak, hogy a kenyér ára 1700 ft legyen, ám ez pontosan olyan  felkorbácsoló álhír, mint a kvótaügyi népszavazás.
Maradj otthon október 2.-án, ne engedd, hogy a kenyér ára az egeket verje...ugye ezt érted Te is, nem akarsz 1700 forintot fizetni egy kiló kenyérért...hát valahogy így néz ki ez a népszavazás.