Drága Zitám!

   Ez a töménytelen mennyiségű rosszindulat, irigység jól felvitte a vérnyomásomat. Nem tudom megállni szó nélkül, hiába,na...
Végre ezt a  majmot sikerült a magad javára is hasznosítanod, már éppen ideje volt. Sok munkád van benne, nagyon ostoba ember.  
Zita! Az a rengeteg locsifecsi  pletyka  csak blöff, blöff, blöff... mind az irigyed, ügyet se vess rá! Tudod, ebben az országban minden csoda csak 3 napig tart..holnap lesz majd új téma...ezt meg el is felejtik. 
Remélem, hogy a párizsi házat már megvetetted magadnak, a garázsban ott áll az új kocsid is,.Leváltottad ugye  azt a sok forintot is? Csak az eurót hozd ki magaddal, ott van a sárga bőröndben a pénz, a többit már beraktam a bankba Neked. Ne aggódj, nem ezekhez a szarkákhoz, ezek mindent ellopnak...nem gondolod?!
A helikopter leszállópálya még nincs kész, de jövő csütörtökre ígérik, befejezik. 
Zitus!
Nagyon drukkolok, hogy minden a számításod szerint sikerüljön....már a mosógépből is ez a hír folyik,felhúztam magam rajta rendesen... Igazán kibírhatták volna a  kiszivárogtatók még 2 hétig, akkor már mindegy lett volna, csak ez a kis idő még....ez hiányzik.
Timivel megrendeltünk két tonna gyémántot, mire itt a párizsi boltodban a bútor elkészül, az ékszerek is ott lesznek, nagyon szép nyitókészleted lesz, majd meglátod!  
Jajj, míg el nem felejtem...az a Zsan, a barátod ma vett egy motort, azt mondta  tudsz róla...én nem szólok bele, de az Aston Martint is alig egy hónapja vetted neki, nem lesz ez egy kicsit sok?! Ne szórd a pénzt, ki tudja, meddig jön.... 
Mi is beköltöztünk szerencsére. Te, az a függöny, amit  Diana hercegnő örökségéből vettél, valami gyönyörű, mesés! 
Ölellek,
Anyád