A hazaáruló kalifa...

A hazaáruló kalifa...

   Van egy ország, ahol valaha demokráciában éltek az emberek békésen egymás mellett. Erős középosztály, mint tartópillér jellemezte a biztonságot. 
Mára ez az ország az iszlám kapuja lett Európába.
Egy hazug semmirekellő vezető eladta, elárulta a hazáját, népét földönfutóvá tette. Aki még ott élt...várta a rá kiszabott rabszolgasorsot, amit még nem is sejtett, hogy egy kalifa uralma alatt kell majd teljesítenie.
A júdás becsapott mindenkit. Hazudott még a hű szolgálóinak is. Eszközként használta az egész társadalmat, hogy szörnyűséges tervét véghez vihesse. Manipulatív személyisége megtévesztéssel sokakat az oldalára állított, támogatták abban, amiről nem is sejtették, hogy milyen célt szolgálnak.
Júdás kalifánk riogatta a lakosságot az iszlám megszállással, rettegésben, félelemben tartva az egész országot. Mindemellett olyan erős gyűlöletet szított a lakosság körében, ami a családok széteséséhez, százezrek kivándorlásához vezetett. A szabad gondolkodást megfékezte, az embereket saját képére formálta. Gondosan járt el, az oktatásban is betiltotta a tudásvágy kielégítését, korlátozottan, hamis információval látta el a felnövekvő nemzedéket. 
Ebben az országban már mindenki utált mindenkit....nincsenek igaz barátságok, nincsenek érdek nélküli kapcsolatok, frusztrált, beteg lett az egész társadalom.
A munka meghozta gyümölcsét. Kalifánk az iszlám világ vezetőinek és fanatikus uralmi képviselőinek szabad beutazást biztosított fondorlatos módon....így már az új kalifátus mintegy 20- 30 000 fővel legálisan is képviseltetheti magát abban az országban, ahol egyébként pontosan ezzel riogatta a hazaáruló az embereket: "jönnek a migráncsok, jönnek az arabok, jön az iszlám, ne engedjük!"  
Ez csak félrevezetés, elterelés volt, hogy nehogy bárki is megneszelje valós célját. Iszonyatosan nagy bűn elkövetésére készült a júdás, eladta az országot...halljátok?! Eladta az egész országot! Az arab világ, a szélsőséges iszlám követői megvették Európa szívében azt az államot, amit vezetője kész volt elárulni, pénzért eladni.
Már csak egy dolog volt hátra, valahogyan ki kellett léptetni minden demokratikus európai közösségből az országot ahhoz, hogy szabadon tódulhasson az új kalifátus országába a messziről jött nép.
Megtörtént sajnos csalással  ez is... mire leesett az első hó, milliók lepték el az országot, olyanok, akik nem beszélték az új hazájuk nyelvét...igaz, a lakosok sem a jövevényekét. 
A hír hallatára Európa bezárta az összes létező kapuját. Ám az arab világ addigra már beköltözött , sok millió ember új hazája lett ez a korábbiakban  demokráciát élvező szabad ország.
A kalifátus elnyomó diktatúrájában a szerencsétlen lakosság rabszolgaságra ítéltetett, ahol a nők ma már arra a sorsra jutottak, amivel a hazaáruló júdás fenyegette őket.
Szörnyű ez a tett,  a világ még ilyet nem látott. Ne felejtsük el, hogy ez a Kalifa hatalomra kerülésekor azt mondta, hogy bekerül a történelemkönyvekbe, mert  Ő meghódítja az egész világot....
Történelmünk legsötétebb időszaka a júdás kalifa nevéhez  fűződik.
Hazaáruló, népét, országát elkótyavetyélő aljas gazember.