Egy őrült naplója...

Nyolcszor bizonyultunk a Földön élő 7 milliárd emberből a legjobbnak...ül a diliházban egy elmebeteg és ezt mondogatja. A gondozók próbálják vele megértetni, hogy ez egy Olimpia, ahol a sportban versenyeznek nemzetek.

Így lehetséges az, hogy nyolc aranyérmet szerzett Magyarország olyan sportágakban, amit az olimpikonok hazájában egy forinttal sem támogattak. A mesterek, az edzők, a szülők, a barátok, akik ebbe pénzt, energiát, időt  fektettek évekig, most Ők lehetnek igazán büszkék ezekre a csodás emberekre...no és nem utolsó sorban maguk a versenyzők , akik roppant nagy kitartásuknak és fergeteges megfeszítő munkájuknak az eredményét zsákolhatják most be megérdemelten.

Az őrült nem érti, hogy ez miért nem az Ő érdeme, pedig úgy gondolja, hogy a világ ura...foci labdával a kezében szaladgál a zárkájában, néha beletúr az orrába, közben mindig valami képtelenséget kiabál...mint pl.: stadionokat fogok építeni, saját kisvasutam lesz ide a váramig, kitüntetem az arra érdemeseket, mint bájerzsóti, bencsik ..no nézzük van-e még bé betűs...de kitüntetem farkas flórit is, szép cselekedet vót barátom! Valami nemzeti feltalálói  díjat is ki kell találnom, amihez hozzácsaphatnék vagy egymilliárdot tóni barátomnak, cili asszony már nehezményezi, hogy nekik ilyen még nincs, na de akkor lőrinc pupunak is löknék valami döbrögi díjat, meg a lázár is már vakaródzik nagyon...a jog és igazság nagynemzeti érdemrendjét poltpetinek kell adnom, sokat tett értünk, míg a pénz blöffemlékérem matolcsynak  jár. Magamat sem hagyhatom ki, én a felcsúti -magyar birodalom császári, királyi koronázását érdemlem, mert nem csak ezt az ostoba népet sikerült átvernem, hanem már rettegésben tartom egész Európát...no, igen azt a 7 milliárd embert mégsem szeretném alattvalónak, annyi köztük a koszos, éhező, csóró migráncs...különben meg én is rendezek magamnak egy olimpiát, ahol a foci is sportág lesz, a főzés is récsöl miatt, meg a vallási igehirdetés is belefér...hogy gazsi fiamnak is legyen má' valami olimpiai aranya, nem?!